JCP Event hentet flere priser under HSMAI Awards, og stakk i tillegg av med prisen som «Årtes Eventbyrå».
JCP Event hentet flere priser under HSMAI Awards, og stakk i tillegg av med prisen som «Årtes Eventbyrå».

JCP Event kåret til Norges beste eventbyrå

– Det er den aller ypperste anerkjennelsen vi kan få.

Publisert

Under den prestisjetunge HSMAI Awards, stakk JCP Event av med både hederlig omtale og gull i flere kategorier.

Selskapet fikk hederlig omtale i kategorien «Årets beste event + IMC», mens de stakk av med både hederlig omtale og gull i kategorien «Årets konferanse».

– Det føles utrolig bra at det vi gjør blir anerkjent og lagt merke til. Vi jobber hardt hver eneste dag for å skape resultater for kundene våre, og dette er et tydelig bevis på at vi lykkes med nettopp det, sier daglig leder i JCP Event, Gjermund Hellan, i en pressemelding.

Og dette var ikke den eneste prisen Hellan og JCP Event kunne juble over. Selskapet innkasserte også prisen «Årets beste salgs- eller promoevent» for OBOS, og den gjeve prisen «Årets Eventbyrå».

– Det er den aller ypperste anerkjennelsen vi kan få, og en pris vi er fryktelig stolte over. Vi er et team bestående av mange prosjektledere, eventmanagere og et stort nettverk av captivators over hele landet, som alle har sin del av æren for at vi stakk av med «Årets eventbyrå».

«Denne prestisjetunge prisen gis av juryen til den klassevinneren som utmerker seg spesielt i én eller flere kategorier innen events. Det er ikke antall gull i de ulike kategoriene som nødvendigvis kvalifiserer for denne prisen, men juryens samlede vurdering av kandidatens strategiske og gjennomførte satsinger og arrangementer, der innsatsfaktorer, som modighet, langsiktighet, gjennomtenkt budskap og høy kreativ verdi, har skapt et resultat juryen vil premiere», heter det blant annet i juryens begrunnelse.

– JCPs misjon er «Captivate people», og skal vi lykkes med det må vi tørre å tenke utenfor boksen. Det er alle prisene et godt eksempel på. Vi skal være et byrå som tør å tenke annerledes, men samtidig klarer å levere så godt at kundene føler seg i trygge hender gjennom hele prosessen. Vi er veldig stolte over at det blir lagt merke til.

Powered by Labrador CMS