Thomas Lien (33) er ny pressesjef i Venstre.
Thomas Lien (33) er ny pressesjef i Venstre.

Thomas Lien er ny pressesjef i Venstre

Får et overordnet ansvar for Venstres pressearbeid.

Publisert Sist oppdatert

– Venstre gjorde et godt kommunevalg og nå ser vi framover mot regjeringsskifte og et sterkest mulig Venstre i 2025. Jeg ser fram til å jobbe enda tettere med stortingsgruppen og Venstres ekstremt dyktige pressefolk, sier Lien i en pressemelding fra Venstre.

Lien har jobbet i Venstres stortingsgruppe siden 2016 og var tidligere politisk rådgiver i Kunnskapsdepartementet under partileder Guri Melby. 

Nå får han et overordnet ansvar for Venstres pressearbeid og fortsetter samtidig å være pressekontakt for Venstres finans- og næringsfraksjon.

– Når vi nå rigger sekretariatet vårt for neste stortingsvalgkamp er jeg svært fornøyd med at Thomas Lien overtar som pressesjef for Venstre, sier Venstres kommunikasjonssjef Thomas Tangen, i samme pressemelding.

Tangen drar fram Liens erfaring fra mange års erfaring fra Stortinget og regjering og sier han er vant til å jobbe med valgkamp. 

– I kommunikasjonsteamet har han fylt flere strategiske roller de siste årene og som pressesjef vil han utvilsomt være med å ta Venstre framover, sier Tangen. 

Også partileder Guri Melby sier i pressemeldingen at hun er fornøyd med ansettelsen av Lien.

–Han var også min politiske rådgiver da jeg var kunnskapsminister og kan dynamikken mellom regjering og Stortinget godt, sier hun.

Powered by Labrador CMS