Johan Wilskow og Guri Størvold.
Johan Wilskow og Guri Størvold.

Zynk henter ny partner fra Hill+Knowlton: Johan Wilskow er ny partner i Zynk

Zynk utvider partnerskapet.

Publisert Sist oppdatert

Det melder byrået i en pressemelding.

Wilskow har 12 års byrå- og rådgiverfaring, og har også jobbet som nyhetsjournalist i NRK og debattleder i P4.

- Johan er en av de mest erfarne rådgiverne i Norge innenfor krise, topplederposisjonering og selskapskommunikasjon – områder hvor vi opplever stor etterspørsel. Han er dessuten en skikkelig fin fyr, som vi gleder oss til å få inn på kontoret og ut til kundene, sier daglig leder og partner Guri Størvold i pressemeldingen.

Zynk har de siste ti årene kun rekruttert partnere internt i byrået, og endrer med dette en lang praksis.

- Vi åpner opp, og tenker nytt, slik at vi kan invitere inn de dyktigste folka i bransjen til å bli med på å eie og bygge Zynk for det neste tiåret. Vi går inn i 2023 med godt driv og et tett og sammensveiset team, og vi vet at Johan både vil utfordre oss og utvikle oss videre, sier Størvold.

Wilskow kommer fra Hill & Knowlton, der han var fagleder for krise- og mediehåndtering. Han har håndtert en rekke av de mest profilerte krisene i Norge de siste 12 årene, utviklet flere titalls beredskapsorganisasjoner og trent flere tusen ledere i krise- og mediehåndtering og generell kommunikasjon. Han har jobbet med et bredt spekter av næringer, men har spesielt mye erfaring fra energibransjen.

- Jeg gleder meg først og fremst til å starte i Zynk fordi det jobber masse fine og flinke folk der. Jeg er imponert over hvor mange spennende kunder selskapet jobber med, og sammen med resten av rådgiver-teamet skal jeg sørge for at disse får god hjelp med sine kommunikasjonsutfordringer, sier Johan Wilskow.

Powered by Labrador CMS