Bilde fra da Hanneli Mustaparta ankom Costume Awards i 2014. Nå har hun fått jobb i influencerbyrået Kontent. Foto: Vegard Grtt / NTB

Hanneli Mustaparta går til influencerbyrået Kontent

Hun skal både jobbe med influencer-kampanjer og andre større prosjekter.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kontent utvider teamet av influencere med ny ansatt innen mote - og skjønnhet med modellen og influenseren Hanneli Mustaparta (37), det skriver de i en pressemelding.

Hanneli Mustaparta har bakgrunn fra den internasjonale motearenaen. Nå er hun klar til å satse i Norge og gleder seg til samarbeidet med Kontent.

Med seg til Kontent har hun erfaring fra tidligere arbeid for store aktører innen mote - og skjønnhetsbransjen, i tillegg er Hanneli også er en influenser med stor følgerskare som tidligere har bidratt og jobbet tett med Vogue i mange år.

– Vi syns det er veldig stas å få lov til å jobbe med Hanneli fremover. Med Hanneli sin kompetanse både foran og bak kamera, vil vi kunne tilby kundene våre enda mer unikt kommersielt innhold, som er det som skal til i dag for å skille seg ut, sier Head of Brands Susanne Kjellhov i pressemeldingen.

Mustaparta skal både jobbe med influencer-kampanjer og andre større prosjekter.

– Vi ser at dette er en trend i markedet og Hanneli fyller et behov hos våre kunder med sin sterke profil og gode verdier, sier byråleder Stian Johansen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS