Leder i sentralstyret i Kommunikasjonsforeningen Svein Inge Leirgulen og Malin Sundby Revaa, som blir konstituert Daglig leder i Kommunikasjonsforeningen i juni.
Leder i sentralstyret i Kommunikasjonsforeningen Svein Inge Leirgulen og Malin Sundby Revaa, som blir konstituert Daglig leder i Kommunikasjonsforeningen i juni.

Kommunikasjonsforeningen jakter ny daglig leder: – Leter etter en multikunstner

Malin Sundby Revaa blir konstituert daglig leder.

Publisert Sist oppdatert

– Det første som skjer videre nå er at vi skal finne og bestemme oss for et rekrutteringsselskap som skal hjelpe oss i prosessen videre for å finne Therese Manus sin etterfølger, og Kommunikasjonsforeningens nye daglig leder, sier leder i sentralstyret, Svein Inge Leirgulen til KOM24.

Han er også kommunikasjonsdirektør i Tekna, og opplyser at de mest sannsynlig vil lyse ut stillingen innen sommeren.

– Jeg er sikker på at det er mange som synes at dette er en spennende stilling, så derfor vil styret bruke litt tid på stillingsbeskrivelsen før prosessen går videre med et rekrutteringsbyrå.

– Vi leter etter en multikunstner

Han og Manus har kjent og jobbet sammen i Kommunikasjonsforeningen i mange år.

– Therese har vært her i ti år og vi har jobbet tett sammen i Kommunikasjonsforeningen i sju av dem. Men vi alle heier videre på henne, og synes det blir spennende å se hva hun får til på Henie Onstad Kunstsenter.

Det er store sko å fylle for den som trer inn i rollen som daglig leder etter Manus.

– Vi leter etter en multikunstner. Noen av kvalifikasjonene vi ser etter er åpenbare, slik som å være en god personalleder. Det må være en som forstår kommunikasjonsfaget, har en talsrolle og som skjønner hva vi står i.

– Styrets fulle tillit

Men det er også andre egenskaper som vil være viktig å finne hos en ny daglig leder.

– Forståelse for organisasjonslivet, det å forholde seg til et styre og frivillige. Det er en dynamikk det er en fordel å ha erfaring fra. Også er det selvfølgelig ulike makro- og mikroperspektiver, som handler konkret om både å kunne forstå endringer og trender i samfunnet, og samtidig jobbe operativt. Men alt dette skal styret komme fram til i beskrivelsen av hvem vi søker.

Manus har sin siste dag i Kommunikasjonsforeningen 17. juni, og en ny konstituert daglig leder vil ta rollen fram til en ny leder er på plass. Valget falt på Malin Sundby Revaa.

– Hun har styrets fulle tillit til å drive foreningen videre, og hun har god støtte til det praktiske og operative. Vi er godt fornøyd med at Sundby Revaa tar over roret.

– Gleder meg til å bidra

– Det er selvfølgelig rart at Therese slutter, sier konstituert daglig leder i Kommunikasjonsforeningen, Malin Sundby Revaa til KOM24.

Hun har jobbet sammen med Manus de siste sju årene.

Sundby Revaa er prosjektleder for Høstseminaret og Kommunikasjonsdagen, og har til nå jobbet med foreningens digitale kanaler.

Hun har en bachelorgrad i PR, kommunikasjon og media fra Høgskulen i Volda.

– Dette har akkurat blitt bestemt, så nå skal jeg og styret legge en god plan videre fram til en ny leder er på plass. Men jeg gleder meg til å bidra i arbeidet fremover.

Powered by Labrador CMS