– Jeg har alltid vært begeistret for Henie Onstad, og de høye ambisjonene og planene fremover er inspirerende.
– Jeg har alltid vært begeistret for Henie Onstad, og de høye ambisjonene og planene fremover er inspirerende.

Therese Manus forlater Kommunikasjonsforeningen

Jeg gleder meg rett og slett veldig til å begynne å jobbe med den dyktige og engasjerte gjengen, sier Therese Manus.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag melder Henie Onstad Kunstsenter i en pressemelding at Therese Manus blir ny marked- og kommunikasjonsdirektør ved Henie Onstad Kunstsenter.

– Jeg har alltid vært begeistret for Henie Onstad, og de høye ambisjonene og planene fremover er inspirerende. Kunstsenteret er et av landets viktigste kunstinstitusjoner, og stedet er også en fantastisk kulturdestinasjon med en flott beliggenhet på Høvikodden. Jeg gleder meg rett og slett veldig til å begynne å jobbe med den dyktige og engasjerte gjengen der, sier Manus.

Videre i meldingen opplyses det at Henie Onstad Kunstsenter er i vekst og har lagt en offensiv strategi for å nå et større publikum, der kulturopplevelser og kreative verksteder står sentralt sammen med kunsten.

– Rett person for å nå våre mål

Manus kommer fra stillingen som daglig leder i Kommunikasjonsforeningen hvor hun de siste ti årene har jobbet med å styrke og utvikle medlemstilbudet, i tillegg til å være en offentlig stemme for kommunikasjonsbransjen.

– Therese Manus har bred erfaring fra kommunikasjonsbransjen og vil med sin entusiasme bidra sterkt til Henie Onstads utvikling. Vi er helt sikre på at Manus er rett person på laget for at vi når våre mål, sier Tone Hansen, direktør ved Henie Onstad Kunstsenter.

Manus har tidligere vært seksjonsleder i Nasjonalbiblioteket, kommunikasjonsrådgiver i Energi Norge og journalist og redaktør i Budstikka. Hun sitter i styret til TekstLab og Norsk barnebokinstitutt og er utdannet journalist fra University of Westminster.

Hun tiltrer i stillingen 15. august 2022.

Powered by Labrador CMS