Henrik Henke Geelmuyden, summer intern i NorgesGruppen
Henrik Henke Geelmuyden, summer intern i NorgesGruppen.

#Sommervikarer

Henrik (24) har jobbet med både kommunikasjon og journalistikk: – Ikke tatt et valg

Denne sommeren jobber han med flere prosjekter i NorgesGruppen.

Publisert

Henrik Geelmuyden er den eneste sommervikaren som jobber med kommunikasjon i NorgesGruppen.

For å få jobben måtte han gjennom en lenger prosess, og nå er han storfornøyd med rollen sin.

– Selve prosessen startet med søknad tidlig i fjor høst. Deretter var jeg gjennom personlighetstest, kunnskapstest og et case-intervju, sier Geelmuyden til KOM24.

Sommervikarer

KOM24 vil gjerne snakke med flere vikarer som jobber med kommunikasjon eller markedsføring i sommer! Har du tips? Send en e-post til tips@kom24.no

-------------------------

Fra journalistikk til kommunikasjon

Han startet 12. juni, og skal jobbe i NorgesGruppen i totalt syv uker. Ellers tar han en mastergrad i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og har jobbet som frilansjournalist i Budstikka.

– Jeg synes det er interessant å få jobbe med begge sider, både journalistikk og kommunikasjon. I denne jobben må en være proaktiv og tenke ut hvilke scenarioer som kan dukke opp.

Geelmuyden sier han ikke har tatt et endelig valg, men synes det er spennende med kommunikasjon.

– Jeg har nok ikke tatt et valg. Men med min bakgrunn som etter hvert statsviter og andre jobber ser jeg for meg at jeg kan stille godt til å jobbe med kommunikasjon. Men konkret hvilken bransje eller selskap vet jeg ikke.

Internt

Arbeidsoppgavene til Geelmuyden i sommer går først og fremst ut på å kommunisere beskjeder internt i NorgesGruppen. Samtidig får han og de andre vikarene i andre avdelinger bryne seg på flere oppgaver.

– Jeg får prøve med på innsiktsamtaler med ansatte for å kartlegge deres synspunkter på den interne kommunikasjonen, for så å sette sammen svarene og komme med en rapport. I tillegg jobber jeg i team med de åtte andre vikarene på et større prosjekt.

Powered by Labrador CMS