Foto (f.v.): Vibeke Hauge (Hill+Knowlton), Jenny Menckel (Lunar), Marcus Mossberg (H+K), Ingvild Fylling
(H+K), Mats Persson Bergius (Lunar), Tor Asbjorn Hegge (H+K) og Johanna Sahlin (H+K)
Foto (f.v.): Vibeke Hauge (Hill+Knowlton), Jenny Menckel (Lunar), Marcus Mossberg (H+K), Ingvild Fylling (H+K), Mats Persson Bergius (Lunar), Tor Asbjorn Hegge (H+K) og Johanna Sahlin (Lunar)

Lunar velger Hill+Knowlton som byråpartner

Lunar inviterte i høst utvalgte byråer til en pitch, som Hill+Knowlton gikk seirende ut av.

Publisert Sist oppdatert

– Målet vårt er å utfordre det etablerte. Lunar har allerede over 80.000 kunder i Norge, og vi har satt oss hårete mål for å vokse ytterligere. Da trenger vi gode partnere som har sterk kunnskap om det norske markedet, et stort internasjonalt nettverk som vi kan dra synergier av, og ikke minst en strategisk tilnærming til oppgaven, sier Norgessjef Mats Persson Bergius i en pressemelding.

Lunar er en digital utfordrerbank med over 750.000 privat- og bedriftskunder over hele Norden. Selv om banken allerede har vært i det norske markedet i noen år, er tiden inne for å satse ytterligere i Norge. 

Lunar inviterte i høst utvalgte byråer til en pitch, som Hill+Knowlton gikk seirende ut av. 

Lunar er en skybasert digital bankplattform som ble etablert i Danmark i 2015 av tech-gründere som ønsket å tenke nytt om banktjenester, betalinger og sparing. Selskapet har i dag over 450 ansatte i Norden, og har kjente investorer som Kinnevik på eiersiden. 

Kommunikasjonssjef i Lunar, Jenny Menckel, forteller at Hill+Knowlton leverte det beste tilbudet og at samarbeidet allerede er godt i gang. 

– Sammen skal vi skape større oppmerksomhet og bygge Lunar som den beste hverdagsbanken i Norden. Vi er i gode hender når vi nå har et byrå som støtter oss på veien mot å bygge gode relasjoner med forbrukere og næringslivet, sier Menckel. 

Seniorrådgiver Tor Asbjørn Hegge i Hill+Knowlton forteller at de gleder seg stort over tilliten byrået har fått.

– Det er spennende tider i bankmarkedet, og vi er glade for å få jobbe med en så leken og modig merkevare som Lunar. Lunar er en skikkelig utfordrer, som er noe vi også kjenner oss igjen i. Dette er rett og slett et veldig artig oppdrag, sier Hegge. 

Powered by Labrador CMS