Sebastian Storvik er ny kommunikasjonssjef i Ice.
Sebastian Storvik er ny kommunikasjonssjef i Ice.

Går fra Teknisk ukeblad til Ice

Sebastian Storvik (27) har logget av hos Teknisk Ukeblad for å bli kommunikasjonssjef.

Publisert

Det melder Ice i en pressemelding, torsdag ettermiddag.

– Jeg var klar for nye utfordringer, og etter å ha blitt kjent med selskapet, fremstod Ice som en spennende arbeidsplass der jeg kunne utgjøre en forskjell. Noen journalister vil kanskje si at jeg går over til den mørke siden, jeg vil heller påstå at jeg sklir som Hjallis over i ytre bane og over til Ice, sier Storvik i pressemeldingen.

– Bambi på isen

– Dette er min første jobb utenfor medieverden, men jeg blir nok ikke helt som Bambi på isen, takket være tiden hos Inside Telecom, sier Storvik.

Sebastian Storvik (27) er født og oppvokst i Trondheim og har BA i journalistikk fra Universitetet i Stavanger. Han har jobbet i InsideTelecom for Teknisk Ukeblad de siste to årene. Før det har han værtreporter og programleder i blant annet Radio Trondheim, NRK P1, og NRK P3. Han var også innom NRK P2 en liten periode i 2020 der han laget reportasjer for Ekko og Samfunnspodden, i tillegg til å være med på utviklingsarbeidet til Abels Tårn.

Ice har siden 2015 bygget ut landets tredje mobilnett, med eget kjernenett og har per i dag rundt 3000 basestasjoner. Ice har 250 ansatte og omsatte for rundt 2 milliarder kroner i 2020. Selskapet har i dag over 700.000 kunder innenfor både bedrifts- (B2B) og privatmarkedet (B2C). Selskapet har sitt hovedkontor i Nydalen.

– Fagperson og ordspill

– Jeg er svært glad for at Sebastian ville bli en del av laget og med hans kompetanse er vi enda bedre rustet til å håndtere ytterligere vekst. Samtidig som vi har fått en dyktig kommunikasjonssjef er målet at han skal få bryne seg på mange og nye utfordringer, sier Reynir Johannesson, kommunikasjonsdirektør i Ice i pressemeldingen.

Hans nye sjef sier det har vært en flott første uke, preget av mye ordspill.

– Jeg har i løpet av de to siste årene fått gleden av å bli kjent med Sebastian og vet derfor at han er ikke bare en dyktig fagperson, men også en som vil skape mye god stemning internt. Han har eksempelvis allerede satt ny rekord i antall ordspill om is og ice, sier Johannesson.

Powered by Labrador CMS