Ine Mæland og Stine Grøndahl Sesseng sammen med Sindre Beyer.

Ine Mæland går fra POL til konsernkollegaene i TRY Råd

Stine Grøndahl Sesseng får og internt opprykk.

Publisert Sist oppdatert

Ine Mæland har over 15 års erfaring fra politikk, kommunikasjon og journalistikk. Med bakgrunn som leder for internkommunikasjon i Statnett SF har hun en solid forståelse for energifeltet.

- Jeg trives med å jobbe med kommunikasjon for aktører som har viktige samfunnsoppdrag, og der dette setter rammer for hvordan en kan jobbe kreativt med kommunikasjon, både internt og eksternt, sier Mæland i en pressemelding.

Hun kommer til TRY fra reklamebyrået POL, der hun jobbet som senior innholdsrådgiver.

Mæland har tidligere bygget opp Høyres strategiske satsing på sosiale medier, og jobbet tett på partiledelsen.

- Vi ser at kundene våre har behov for rådgivere med en god forståelse for sammenhengen mellom strategi og kreativ innholdsproduksjon. I en tid hvor energidebatten preger flatene er det spesielt viktig at vi styrker laget med ytterligere kompetanse på dette feltet, sier Stine Grøndahl Sesseng, som nå er ny leder for rådgivning i TRY Råd.

Sesseng har jobbet 2,5 år som seniorrådgiver i TRY Råd, og går nå inn som leder for rådgivning i TRY Råd.

- Med sin ledererfaring fra Forsvaret er Stine den riktige personen til å sikre at vi har den kompetansen som er etterspurt hos våre kunder og at vi alltid leverer det beste innen skjæringspunktet strategi, kreativitet og teknologi, sier Sindre Beyer.

I Try Råd har Sesseng arbeidet med kunder i offentlig og privat sektor.

Powered by Labrador CMS