Henriette Bruusgaard går nå over til kommunikasjonsbransjen.
Henriette Bruusgaard går nå over til kommunikasjonsbransjen.

Henriette Bruusgaard går til PR-bransjen

Skal blant annet bruke sin erfaring til å rådgi ledere i næringslivet.

Publisert

Henriette Bruusgaard er for mange kjent som programleder og profil i både TV og podkast, men fremover skal hun inn i en helt ny rolle; som kommunikasjonsrådgiver i PR-byrået Apriil.

Her skal hun blant annet gi kommunikasjonsråd til ledere og næringslivet generelt, samt bidra på eksisterende byråportefølje fra Oslo-kontoret.

Det melder Apriil i pressemeldingen.

– Jeg gleder meg masse til å starte i Apriil, jeg er veldig happy for å bli endel av dem, sier hun i pressemeldingen.

Bruusgaard har lang erfaring som programleder i TV 2 og TVNorge, der hun har ledet Absolutt underholdning, Alt for Norge, Biggest Loser og flere TV-programmer. De siste årene har vi sett og hørt henne både som reporter i God morgen Norge og i flere podkaster. Til høsten er hun aktuell som deltager i «Alle mot alle» på Discovery.

– Jeg har alltid jobbet mye i kulissene også, og har helt klart en «bak-kvinne» i meg. Det føles veldig naturlig og givende å bruke min erfaring til å hjelpe andre, sier hun i pressemeldingen.

– Bruusgaard har en spennende bakgrunn og mye relevant kompetanse vi ser frem til at hun kan dele. Vi er veldig glade for å få henne på laget, så vi kan dra nytte av all hennes erfaring og personlige egenskaper, sier Vibeke Johannesen, daglig leder i Apriil PR i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS