Ingebjørg Aadland er seniorrådgiver og pressekontakt på Stortinget.
Ingebjørg Aadland er seniorrådgiver og pressekontakt på Stortinget.

Ingebjørg hadde en intervjuavtale med Odd Børretzen i Tønsberg, havnet i Sandefjord

– Jeg oppdaget ikke feilen før jeg gikk av på riktig gateadresse at jeg hadde havnet i feil by.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi høre litt om hvilke tabber vedkommende selv har gjort på jobb og hvilke råd de vil gi andre som ønsker lykkes i bransjen.

I dag er det Ingebjørg Aadland, seniorrådgiver og pressekontakt på Stortinget som svarer.

– Hva gjør du i sommer?

– Jeg vanner og gjødsler agurkene og tomatene mine, besøker familie og venner jeg ikke har sett på alt for lenge, bader, leser bøker og spiser agurker og tomater.

– Hvilken låt gir deg mest sommerfølelse?

– Jeg får hvilepuls og godvibber av Astrud Gilberto og Stan Getz, Girl from Ipanema

– Hvordan oppsummerer du 2021 i kommunikasjonsbransjen så langt?

– Vi har blitt vant med å jobbe digitalt og alternativt, både med Teamsmøter, videohilsener og videokonferanser, og vi har tatt uttallige foto av digitale møter. Med hjemmekontor som den nye normalen er det sikkert flere enn meg som har begynt å referere til jobben som bortekontoret? Vi har erfart mye vi kan ta med oss videre, og en del som vi gleder oss til å legge bort.

– Hvilken bransjeperson har imponert deg i år?

– Espen Nakstad har jo blitt en bransjeperson, og han har gjort en god og solid jobb over tid med å kommunisere fag godt og forståelig.

– Hva er årets flause til nå?

– Advokaten fra Texas som ikke klarte å slå av kattefilteret i et rettsmøte på Zoom kommer i alle fall langt oppe på lista i sjangeren flause. Når det er sagt er det også en god, liten YouTube-film. Mange kostbare produksjoner får mindre enn 11 millioner treff på YouTube.

– Hva er den største tabben du har gjort på jobb?

– Jeg tok taxi fra Torp flyplass til en intervjuavtale med Odd Børretzen i Tønsberg, og oppdaget ikke feilen før jeg gikk av på riktig gateadresse at jeg hadde havnet i feil by – i Sandefjord. Taxisjåføren la seg på hjul og tok igjen en buss som skulle i riktig retning. På bussen var jeg til slutt den eneste passasjeren. Da jeg fortalte sjåføren om tabben min, kjørte han meg helt fram til døra. Det ble en fin prat med Børretzen.

– Hva er ditt beste råd til en som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Ikke gi råd du tror andre vil høre, yt velbegrunnet og konstruktiv motstand der det trengs.

Powered by Labrador CMS