Fra venstre: Øyvind Breivik, Inger Sethov, Kårstein Eidem Løvaas og Stian Valla Taraldsvik.
Fra venstre: Øyvind Breivik, Inger Sethov, Kårstein Eidem Løvaas og Stian Valla Taraldsvik.

REITAN HANDEL styrker seg på samfunnskontakt

Henter kompetanse fra Hydro Energi, First House og Høyre.

Publisert

Handelsselskapet REITAN HANDEL styrker seg på kommunikasjon og næringspolitikk, opplyses det om i en pressemelding tirsdag morgen.

Øyvind Breivik fra Hydro Energi blir kommunikasjonssjef med ansvar for media, mens Stian Valla Taraldsvik fra First House og stortingsrepresentant Kårstein Eidem Løvaas får ansvar for næringspolitikk og myndighetskontakt.

De tre vil rapportere til kommunikasjonsdirektør Inger Sethov.

– Dyktige folk

– En sterk og stødig stemme om saker som er viktige for vår virksomhet er avgjørende for at vi skal lykkes i å forsterke vår posisjon som et ledende handelsselskap. Jeg ser frem til å få flere dyktige folk med på laget i REITAN HANDEL, sier kommunikasjonsdirektør Inger Sethov i meldingen.

Øyvind Breivik har hatt ledende stillinger i Hydros kommunikasjonsavdeling siden 2007, i dag som lederav kommunikasjon og samfunnskontakt i Hydro Energi. I REITAN HANDEL vil han ha ansvar for media, sosiale medier og beredskap.

Stian Valla Taraldsvik er i dag rådgiver i kommunikasjon, politisk analyse og mediehåndtering i First House. Han har mange års erfaring som folkevalgt og tillitsvalgt, samt som politisk rådgiver for Arbeiderpartiets partisekretær. I REITAN HANDEL vil han ha ansvar for arbeidsliv, transport og matsikkerhet, samt EU-politikk.

Kårstein Eidem Løvaas sitter i stortingets næringskomite for Høyre, der han siden 2017 har hatt ansvar for virkemiddelapparatet, konkurranse-, handels- og næringspolitikk. I REITAN HANDEL vil han ha ansvar for politiske og regulatoriske prosesser knyttet til eiendomsutvikling og konkurransepolitikk.

Øyvind og Kårstein starter i REITAN HANDEL 1. oktober, mens Stian tiltrer 1. desember i år.

Powered by Labrador CMS