TRY Råds leder, Sindre Beyer, er ansatt som ny viseadministrerende direktør (COO) i TRY-konsernet, etter Morten Polmar. Polmar fortsetter som rådgiver i konsernledelsen på halvtid. Stine Grøndahl Sesseng overtar som ny daglig leder i TRY Råd.
TRY Råds leder, Sindre Beyer, er ansatt som ny viseadministrerende direktør (COO) i TRY-konsernet, etter Morten Polmar. Polmar fortsetter som rådgiver i konsernledelsen på halvtid. Stine Grøndahl Sesseng overtar som ny daglig leder i TRY Råd.

Stine Grøndahl Sesseng overtar som ny daglig leder i TRY Råd – Sindre Beyer rykker opp

Endringer i toppledelsen hos TRY

Publisert Sist oppdatert

TRY Råds leder, Sindre Beyer, er ansatt som ny viseadministrerende direktør (COO) i TRY-konsernet, etter Morten Polmar. 

Polmar fortsetter som rådgiver i konsernledelsen på halvtid. Stine Grøndahl Sesseng overtar som ny daglig leder i TRY Råd.

Det melder TRY i en pressemelding, torsdag. 

– Beyer har lang erfaring fra de fleste tjenestene som TRY-huset tilbyr, og passer perfekt i denne rollen, sier konsernsjef Kjetil Try i pressemeldingen.

Morten Polmar har vært viseadministrerende direktør (COO) i TRY siden 2016. Nærmer seg pensjonsalder og skal nå jobbe 50 prosent som rådgiver i konsernledelsen. 

Beyer er utdannet sivilmarkedsfører ved Norges Markedshøyskole og har tatt mastergradskurs i PR- og informasjonsledelse ved BI. 

Før han begynte i TRY, hadde han flere år bak seg med lederposisjoner i norsk politikk, blant annet som rådgiver og statssekretær på Statsministerens kontor for Jens Stoltenberg.

– TRY har de siste årene endret seg fra å være et reklamebyrå til å bli et bredt kommunikasjons- og teknologihus som kan ta de fleste oppgaver innen kommunikasjon og teknologifaget. Det er nettopp denne helheten jeg vil styrke og gjøre oss enda mer kjent for i markedet, sier Beyer i pressemeldingen.

Konsernledelsen i TRY består av konsernsjef Kjetil Try, Sindre Beyer (COO), finansdirektør Ingrid Holstad (CFO), samt Morten Polmar i tillegg til lederne av TRY-selskapene.

Sesseng er statsviter med videreutdanning innen markedsføring og policyanalyse, har en ledelsesbakgrunn fra Forsvaret. Hun har vært en del av TRY Råd-teamet siden 2020, først som seniorrådgiver og partner, og senere i rollen som leder for rådgivning.

– Stine har vært med å forme TRY Råd til det det er i dag. Hun har sterke analytiske og strategiske egenskaper som passer godt i tiden vi lever i og som etterspørres i markedet. Vi har et sterkt team i TRY Råd som Stine nå skal lede videre, sier Kristine Eikenes, assisterende daglig leder. 

Eikenes har vært med i ledelsen av TRY Råd siden oppstart.

TRY Råd har i år femårsjubileum og har hatt en betydelig vekst siden oppstart i 2018. I dag har byrået 80 ansatte med kontorer i blant annet Trondheim, Bergen og Larvik i tillegg til Oslo, og hadde i 2022 104 millioner kroner i byråinntekt. 

Powered by Labrador CMS