Stian Blindheim (35) blir ny kommunikasjonssjef for Volkswagen i Harald A. Møller, og blir en del av
avdelingene Volkswagen personbil og Nyttekjøretøy fra 1. desember.
Stian Blindheim (35) blir ny kommunikasjonssjef for Volkswagen i Harald A. Møller, og blir en del av avdelingene Volkswagen personbil og Nyttekjøretøy fra 1. desember.

Han er ny kommunikasjonssjef for Volkswagen Norge

Stian Blindheim kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Møller Mobility Group.

Publisert Sist oppdatert

– Stian blir en fremragende talsperson for Volkswagen, og et verdifullt tilskudd til de to merkeavdelingene. Han har bred redaksjonell erfaring, han kjenner bransjen og oss, og han er drivende dyktig, sier Ulf Tore Hekneby, administrerende direktør i Harald A. Møller AS, i en pressemelding.

Blindheim begynte i Møller Mobility Group i 2021, da han kom fra rollen som journalist og redaktør i Bilforlaget. Før det har han bekledd flere redaksjonelle roller i Folkebladet, blant annet som nyhetsredaktør, vaktsjef og journalist, i tillegg til at han har vært journalist i iTromsø.

Nå trer han inn i en nøkkelrolle hos Norges største bilimportør, og blir en del av ledergruppene i avdelingene Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Her skal han rapportere direkte til de to respektive merkedirektørene.

– Jeg er veldig glad for utviklings- og karrieremulighetene i Møller Mobility Group, og er både stolt, ydmyk og takknemlig for tilliten. Nå gleder jeg meg til å bidra til at Volkswagen kan gjeninnta nummer én-posisjonen i et snart helelektrisk personbilmarked, og til å bli med gjennom de endringene som må til i et varebilmarked som også skal elektrifiseres, sier Blindheim.

Volkswagen markerer i høst at det er 75 år siden merket først ble etablert i det norske markedet. Fra og med nyttår skal Volkswagen utelukkende tilby fullelektriske personbiler i det norske nybilmarkedet.

Blindheim erstatter Lars Joakim Hanssen, som nylig tiltrådte rollen som fagsjef politikk og samfunn i Norsk Bergindustri. 

Powered by Labrador CMS