Yngve Larsen, Marius Jørgensen, Lene Suhr Johansen og Ivar Tjønsø.
Yngve Larsen, Marius Jørgensen, Lene Suhr Johansen og Ivar Tjønsø.

Ny styreleder og deleier til Nettrakett

Henter gründer fra Mystore.

Publisert

Det nordnorske byrået Nettrakett med avdelinger i Tromsø og Vesterålen styrker laget innen digital kommunikasjon og effekt ytterligere. Inn på eiersiden og som styreleder går Yngve Larsen, kjent fra netthandelsselskapet Mystore, og som investor i flere nordnorske vekstbedrifter.

– Han bringer inn både spisskompetanse og kapasitet innen vårt felt, og han vet hva som kreves av et selskap med store ambisjoner og sterk vekst. Det er svært gledelig at han takket ja til å være med på den videre ferden, sier medgründer i Nettrakett, Line Suhr Johansen i en pressemelding.

Vokser seg ut av lokalene

Byrået teller nå 20 medarbeidere fordelt på sine to avdelinger i Nord-Norge, og grunnet sterkt vekst har Nettrakett begynt å se seg etter større lokaler.

– Det forundrer meg ikke om vi teller opp mot 20 ansatte ved avdelingen i Tromsø alene i løpet av neste år, sier daglig leder i Nettrakett, Ivar Tjønsø.

Med en helhetlig tilnærming til digital synlighet, har bedriften et ønske om å bidra med å primært løfte nordnorske bedrifter til nye høyder. Og det samme ønsket har den nye deleieren.

– Han har bevist at det lar seg gjøre å bygge sterke kompetansemiljø innen nye næringer i nord. Mystore.no er et ypperlig eksempel på hvordan en nordnorsk bedrift bygget stein på stein for å ta en nasjonal posisjon i en fremoverlent og raskt voksende industri. Det er jo nettopp det vi skal gjøre med Nettrakett nå.

Ingen grenser

Gjennom det siste året har Nettrakett markert seg i Tromsø med bedrifter som blant annet Kræmer Eiendom, Serit Norge, TosLab, Fjuel, Bil i Nord, og nettopp Mystore på kundelisten. 2022 har videre startet ut med sterkt økende aktivitet innen netthandel og omnikanal.

– Våre ambisjoner har alltid vært vekst, både for våre kunder og for eget selskap. Det er mye god kompetanse i regionen vår, og med økende oppdragsmengde kommer behovet for flere kloke hoder. Vi runder 20 ansatte nå, men det stopper ikke der.

Larsen har etter salget av Mystore til Visma, investert og engasjert seg i flere nordnorske bedrifter, og har over flere år fulgt med på Nettraketts utvikling. Da forespørselen om å være med på laget kom, var han ikke i tvil.

–Mulighetene i denne bransjen er mange. Med et godt etablert fullservice byrå som grunnlag, er det nesten ingen grenser for hvor den videre ferden kan gå. Nå staker vi sammen ut kursen for årene framover og gir fart. Det blir artig å være med på denne reisen sammen med det dyktige laget i Nettrakett, sier Larsen.

Powered by Labrador CMS