F.v. Siv Jensen, Jane Aamodt Haugland og Petter Meyer.
F.v. Siv Jensen, Jane Aamodt Haugland og Petter Meyer.

Petter Meyer får ny rolle i MeyerHaugen - har hentet inn erstatter: – Et soleklart førstevalg

1. januar 2023 overtar Jane Aamodt Haugland lederrollen som Managing Partner i rekrutteringsselskapet.

Publisert

Neste år trer Jane Aamodt Haugland inn i rollen som ny Managing Partner i rekrutteringsselskapet MeyerHaugen.

Hun overtar lederrollen etter gründer og partner Petter Meyer, som trer inn i selskapets styre og i tillegg skal jobbe med å følge opp selskapets største kunder.

– Fremover trenger norsk arbeidsliv all den kompetanse de kan få. Da må vi tørre å utfordre både oss selv og våre kunder til å tenke nytt for å møte nye utfordringer. Jeg gleder meg til å ta fatt på disse oppgavene sammen med et ambisiøst styre og dyktige medarbeidere og eiere, sier Haugland i en pressemelding mandag.

Hun har over 20 års ledererfaring fra privat og offentlig virksomhet. De siste 13 årene har hun arbeidet i Norges Bank, først som HR direktør og de siste årene som COO.

Har de beste forutsetninger

Haugland trekker frem selskapets evne til å tilføre rekrutteringsbransjen nye måter å arbeide på, som en særlig verdi og styrke, og en betydelig motivasjonsfaktor for henne.

– Jeg liker veldig godt den lekne og innovative tilnærmingen i kombinasjon med evidensbaserte metoder og verktøy, selskapets solide verdier og et fellesskap som løfter i flokk.

Tidligere har Haugland blant annet vært direktør og konsulent i det internasjonale konsulentselskapet Right Management. Hun har en mastergrad i organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo, samt tilleggsutdannelse i ledelse og styrearbeid fra BI og INSEAD. Hun har også gått Sjefskurset på Forsvarets Høgskole.

Haugland tiltrer rollen som Managing Partner 1. januar 2023.

– Jeg er stolt over at vi har knyttet til oss en ressurs som Jane. MeyerHaugen har vokst betydelig på kort tid, og med hennes erfaring, strategiske evner og arbeidskapasitet vil selskapet ha de beste forutsetninger for god utvikling også fremover, sier styreleder Siv Jensen.

Rollebytte

Haugland tar over rollen etter Petter Meyer som har ledet selskapet siden oppstart i 2018. I dag teller rekrutteringsselskapet 25 ansatte og har en omsetning på over 40 millioner kroner.

– På fem år har Petter bygget selskapet fra null til en spennende Gasellebedrift med sunne verdier. Jeg er veldig glad for at han fortsetter som partner og skal jobbe tett med kundene våre også fremover. Alle som har møtt ham vet hvilket unikum han er innen rekrutteringsfeltet, sier Jensen.

Meyer selv sier Haugland var et soleklart førstevalg.

– Vi er på vei ut av startup-fasen, og når vi nå skal ta selskapet til neste nivå, er det naturlig å overlate ledelsen til noen andre. Jeg har jobbet sammen med Jane tidligere, så jeg vet hvilken kapasitet hun er, sier Meyer.

Både han og medgründer Sverre Haugen er sikre på at Haugland vil videreføre dette fokuset fremover.


Powered by Labrador CMS