F.v. Markus Bolin, Rikke Gustava Lysell, Karlotta Goltz, Maria Oljemark, Vilde Opeide og Mikkel Berg.

JCP Event med flere nyansettelser: – Vi har sikret oss en gruppe store talenter

Event-selskapet forsterker teamet med fem nye personer.

Publisert

– Vi har alltid som mål å være landets mest kreative eventbyrå, med det beste arbeidsmiljøet. Nå har vi fått inn en rekke nye folk for å sikre oss den posisjonen, sier Account Director og Partner i JCP Event, Maria Oljemark i en pressemelding.

Event-selskapet ruster opp, og flere nye kolleger er allerede på plass.

– Vi har sikret oss en gruppe store talenter med stort engasjement, som vil bidra til å levere det vi tror på i samarbeid med kundene våre. Vi gleder oss til å se alt det spennende vi sammen i JCP Event skal få til i tiden framover.

Full av «gale ideer»

Blant de ferske JCP-erne finner vi en rekke event managere. Flere har allerede erfaring fra JCP gjennom arbeid som captivatore, men noen er også ferske.

Karlotta Goltz kommer opprinnelig fra Tyskland, og har tidligere bodd i Nederland og New Zealand, men flyttet til Norge for et år siden. Her ønsket hun å finne en jobb hun brant for, med morsomme og utadvendte kollegaer.

Markus Bolin har levd i eventbransjen store deler av sitt liv, og har en bachelor i International management. Etter fire år i utlandet, der han har jobbet med event og finans, er han nå endelig tilbake i Norge.

– Jeg er en fyr full av «gale ideer», og i eventbransjen blir slike ideer sett på som gull- Samtidig får jeg møte en haug med kreative og ambisiøse mennesker. Bedre jobb skal man lete lenge etter!, sier han.

Vilde Opeide har en bachelor i dans, og har jobbet flere år som profesjonell danser innenfor musikal, events, jazz og samtidsdans.

– Jeg har alltid sett på de som står bak scenen med kjøreplaner og holdt i produksjonen, og tenkt at det virker som en spennende jobb. Jeg brukte selv kjøreplan da jeg feiret bursdager som 8-9-åring og ble irritert da andre ikke fulgte dem, så dette er en perfekt jobb for meg!

Fikk en smakebit

Mikkel Berg er ikke helt ny i JCP.

– Jeg begynte som captivator noen måneder før pandemien traff. Det holdt med en liten smakebit på eventlivet for å forstå at dette var noe for meg. Jeg trives med action, høyt tempo og ansvar. Det gode arbeidsmiljøet på kontoret er også en viktig faktor for at jeg ønsket å fortsette i JCP.

Han er nylig ferdig med en bachelor på Høyskolen Kristiania,

– Jeg har alltid fått høre at jeg er en person med mye energi, og det får jeg godt utbytte av i JCP. Jeg skal ikke bare bidra med det beste for kundene, men også til det sosiale og resten av kulturen på huset, sier han.

Rikke Gustava Lysell har en bachelor i Creative Industries Management, og søkte jobb i JCP da hun så en jobbannonse på Finn.

– Jeg hadde hørt mye bra om JCP, og derfor søkte jeg. Jeg har alltid noen prosjekter eller nye hobbyer på gang, og den varierte arbeidshverdagen i eventbransjen passer meg som hånd i hanske, sier hun.

JCP er et fullservice kommunikasjonshus som består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. De teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.

Powered by Labrador CMS