Her er teamet i Netlife som jobber med Mattilsynet. Fra venstre: Ida Marrable, Irmelin Bergh, Ove Dalen og Jorunn Aarvik .
Her er teamet i Netlife som jobber med Mattilsynet. Fra venstre: Ida Marrable, Irmelin Bergh, Ove Dalen og Jorunn Aarvik .

Byråsamarbeid om Mattilsynets digitale tjenester

– Vi tar på oss dette oppdraget med stor iver, sier prosjektleder i Netlife.

Publisert

Netlife skal sammen med Conteir og Item Consulting hjelpe Mattilsynet med deres digitale tjenester, opplyses det om i en pressemelding.

Mattilsynet jobber mot visjonen om et samfunn der maten er trygg og dyra har det godt. Dette er noe de skal fremme i de digitale løsningene sine. Regelverk, tilsyn og veiledning skal kunne gjenbrukes i flere verktøy og kanaler.

– Vi gleder oss til å samarbeide med Netlife om å lage gode og brukerorienterte tjenester, som gjør det enklere å gjøre rett, sier seniorrådgiver Maria Tengs i Mattilsynet i meldingen.

Byråsamarbeid

Mattilsynets ansvar spenner over et bredt spekter av regler som berører alt fra kjæledyreiere til fiskeoppdrett, bønder, serveringssteder, vannverk og eksport.

– Vi har 20 års erfaring med å lage gode og kundeorienterte løsninger. Vi tar på oss dette oppdraget med stor iver og gleder oss til å grave i innsikt og finne løsninger på ordentlige problemer for folk og næringen. Vi gleder oss også til å få mer innsikt i Mattilsynets viktige samfunnsoppdrag slik at vi kan hjelpe dem å nå sine mål, sier prosjektleder i Netlife, Jorunn Aarvik.

Netlife stiller med et tverrfaglig team som, i tillegg til Aarvik, består av Ida Marrable, Irmelin Bergh og Ove Dalen. De skal bidra med konsept, innhold, innsikt og analyse for å løse oppgaven.

I tillegg jobber Item Consulting med teknologi og utvikler løsningen på publiseringsplattformen Enonic XP. Conteir skal samarbeide med Netlife om innholdsmodellering, semantisk operabilitet og strategi.

Powered by Labrador CMS