Lars Hansen, Kristin Naomi Sandstrand og Karoline Smådal i Nordic Screens.
Lars Hansen, Kristin Naomi Sandstrand og Karoline Smådal i Nordic Screens.

Ny kommersiell rådgiver til Nordic Screens

Har hentet inn Kristin Naomi Sandstrand for å styrke underholdnings- og talentavdeling simpl.

Publisert

Nordic Screens sin underholdnings- og talentavdeling simpl, fortsetter å vokse. Derfor styrkes laget med Kristin Naomi Sandstrand, som går inn i stillingen som kommersiell rådgiver.

Hun vil jobbe tett med profiler som Øyunn Krogh, komikerne Ahmed Mamow og Egil Skurdal, samt TikTok-er Aleksandra Marie Høie.

– Jeg har fulgt med på simpl en god stund, så jeg synes det er kjempespennende å få bli en del av huset! Innholdet de lager er underholdende, det treffer godt og jeg synes de representerer profiler som står i stil med deres visjon og utstråling, sier Kristin Naomi Sandstrand i en pressemelding fredag.

Jobbet med flere kjente programmer

Sandstrand har i flere år jobbet innen TV-produksjon på programmer som Exit, Aldri Voksen, Neste Sommer, Love Island, Idol, Huskestue og Kasko.

Nå skal hun jobbe med enda flere sider av profil- og underholdningsbransjen, og skal jobbe tett sammen med leder i simpl, Lars Hansen.

– Det å gå fra TV-bransjen til simpl er kjempespennende! De driver med mye gøy, deriblant TV, så det blir ikke bare ukjent terreng. Underholdningsbransjen er bred, og jeg er glad jeg får utforske og jobbe med enda flere deler av den, sier Sandstrand.

simpl produserer i dag underholdningsprogrammer som «Hva tenker du om?» og «Parodiduellen med Hasse Hope», og produserer liveshow og event i en rekke andre prosjekter i samarbeid med profilene.

– Vi har hatt god fart helt fra start av, men vi jobber fortsatt med å finne vår plass og tydeliggjøre vår profil. Vi jobber hele tiden med å forsøke å realisere og bistå drømmene til profilene våre, og med Kristin på plass er vi enda bedre rustet for videre vekst, sier Hansen

Får mer kapasitet

I fjor ansatte selskapet Karoline Smådal som talentsjef, og sammen med Sandstrand er det de to som nå vil jobbe tettest med profilene. I tillegg til å ta vare på de som allerede er på plass åpner ansettelsen også muligheter for å rekruttere nye talenter.

– Kristin er et fantastisk tilskudd i teamet. Hennes gode humør, teft og engasjement er akkurat det vi ønsker å tilby stallen. Nå har vi kapasitet til å jobbe enda mer med de flotte profilene vi allerede har. I tillegg har vi mulighet til å se på potensielle nye talenter, sier talentsjefen.

Powered by Labrador CMS