Markeds- og kommunikasjonssjef i Mer, Tone Tversland, og generalsekretær i Norges friidrettsforbund, Kjetil Hildeskor.
Markeds- og kommunikasjonssjef i Mer, Tone Tversland, og generalsekretær i Norges friidrettsforbund, Kjetil Hildeskor.

Ladeselskapet Mer blir hovedsponsor av NM i friidrett

– Vi er rett og slett stolt sponsor av NM i friidrett!

Publisert

– Spons er en unik markedsføringskanal i et vinn-vinn-format - hvor partene spiller hverandre gode. For Mer betyr det at vi som ladeselskap, med tydelige bærekraftige ambisjoner, får ta del i friidrettens kraftfulle og naturlige energi, sier Tone Tversland, markeds- og kommunikasjonssjef i Mer, i en pressemelding. 

– Det er veldig hyggelig å registrere at norsk friidrett blir en stadig mer attraktiv samarbeidspartner. Det kommer jo som en følge av gode resultater over tid og flotte profiler som står frem. Vi er etter mitt skjønn inne i vår beste epoke noensinne, og ekstra artig er at vi også har mange talenter på vei opp, sier Kjetil Hildeskor, generalsekretær i Norges Friidrettsforbund (NFIF). 

Fra 6. til 8. juli går NM i friidrett av stabelen på Jessheim, og sjelden har nivået og interessen vært høyere i forbindelse med et nasjonalt mesterskap. Det gjør også arrangementet attraktivt for næringslivsaktører som Mer.

Selskapet, som nå blir hovedsponsor av de tekniske øvelsene i NM, ble stiftet i 2020, og driver i overkant av 800 lyn- og hurtigladere i Norge.

– De utrolige prestasjonene imponerer og inspirerer oss, og minner oss på at å gå foran, over tid, krever innsats og utholdenhet. Vi er rett og slett stolt sponsor av NM i friidrett! sier Tversland.

Hildeskor synes det er ekstra artig at en «grønn» aktør som Mer ser verdien av et samarbeid med norsk friidrett. 

– På friidrettsbanen handler jo egentlig alt om å skape naturlig energi, så NM-partnerskapet med Mer er jo en åpenbar match. Vi er jo også det eneste særforbundet som er Miljøfyrtårn-sertifisert, så aktører med en så tydelig bærekraftsprofil er alltid attraktive partnere for oss, sier han.

Powered by Labrador CMS