Redaktør Mari Mellum og programleder Eirik Bergesen får igjen gleden av å motta støtte til Kommunikasjonspodden, og kan begynne planleggingen av sesong fire.

Kommunikasjonspodden får avgjørende støtte fra UNESCO

UNESCO-kommisjonen i Norge har valgt å støtte Kommunikasjonspodden med 115 000 kroner.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Vi er virkelig takknemlige for at Kommunikasjonspodden i år blir prioritert både av Fritt Ord og UNESCO-kommisjonen. Støtten er avgjørende for at vi kan fortsette videre, samtidig som vi ser det som en anerkjennelse av arbeidet vi har gjort med podkasten siden starten, sier redaktør i Kommunikasjonspodden, Mari Mellum til Kommunikasjonsforeningens nettside.

Hvert år deler den norske UNESCO-kommisjonen ut støtte på områdene demokratiutvikling, pressefrihet og ytringsfrihet, bærekraftig utvikling, verdensarv og immateriell kulturarv. Med totalt 54 søknader inn, har kommisjonen valgt å støtte 23 av dem.

Den norske UNESCO-kommisjonen skal være rådgiver for norske myndigheter og bindeledd mellom sivilsamfunnet, ulike fagmiljøer og regjeringen. Kommisjonen spiller en sentral rolle med å synliggjøre UNESCO i Norge. Kommisjonen har ti medlemer med bakgrunn fra ulike fagmiljøer.

Støtten ligger på hele 3,5 millioner kroner. Avgjørelsen for hvem som har fått tildelt støtte og ikke, ønsker ikke kommisjonen å kommentere. Derimot skriver de på sine nettsider: «Det kom inn mange søknader av høy kvalitet. (…) Langt flere enn det kommisjonen hadde anledning til å støtte.»

UNESCO-kommisjonen i Norge har valgt å støtte Kommunikasjonspodden med 115 000 kroner. Fra før har de fått tildelt støtte fra Fritt Ord under feltet norsk journalistikk.

I tillegg støtter UNESCO podkastserien til Global Compact Norge: «Veien til fremtidens havnæring» med 180 000 kroner.

Powered by Labrador CMS