Universitetet i Agder leter etter ny kommunikasjonsdirektør.
Universitetet i Agder leter etter ny kommunikasjonsdirektør.

I fjor ble kommunikasjons­direktøren utnevnt til statssekretær - Nå leter de etter erstatteren

Foreløpig har det kommet inn svært få søkere på stillingen.

Publisert Sist oppdatert

23. mars 2020 ble Paal Pedersen utnevnt til statssekretær for kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup. Da kom han fra stillingen som kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Agder, en stilling han har hatt siden tidlig i 2014, da han kom fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i NAV Vest-Agder.

Omorganisert

I året som har gått har UiA hatt Øivind Moen Eskedal som konstituert kommunikasjonsdirektør.

- Vi har hatt omorganiseringsprosess av administrasjonen, så derfor vil vi vente til det kartet var på plass, sier seniorrådgiver ved UiA, Rachel Funderud Syrtveit, til KOM24.

Det nye kartet bøe vedtatt rett etter jul og blant endringene er at noen enheter bytter plass mellom kommunikasjonsavdelingen og utdanning.

Den nye kommunikasjonssjefen vil bli sjef for 32 ansatte og skal komme med kommunikasjonsfaglige råd til universitetsledelsen i strategi- og beslutningsprosesser og inngår i Universitetsdirektørens ledergruppe.

Få søkere

- Kommunikasjon er brett sammensatt hos oss. I tillegg til de ordinære kommunikasjonsoppgavene så har vi rådgivingstjenester. Den vi ansetter skal være god på å få kommunikasjonen til å fungere. Det er en tjeneste som er etterspurt og viktig for alle enheter på universitetet, sier Syrtveit.

Hun sier at de jobber for å få kommunikasjonen til å bli gjennomgående på hele universitetet, ikke bare avdelingsvis.

Foreløpig har det ikke vært så mange søknader som har komt inn på stillingen. Håpet er å få en person på plass til studiestart til høsten.

Powered by Labrador CMS