Peder Ebbesen har gått fra Oslo jazzfestival til Kulturmeglerne.
Peder Ebbesen har gått fra Oslo jazzfestival til Kulturmeglerne.

Kulturmeglerne ansetter «multikunstner» som kommunikasjonsrådgiver

Har ansatt Peder Ebbesen som kommunikasjonsrådgiver.

Publisert

– Vi har vært offensive og styrket laget med flere nyansettelser under pandemien. Nå som kulturlivet sakte, men sikkert gjenåpner og publikum skal hentes tilbake, ser vi at behovet for våre tjenester er større enn tidligere. Det er en utfordring vi tar imot med åpne armer, så nå henter vi en splitter ny megler til laget, sier Kulturmeglernes daglige leder Kjersti Vikør i en pressemelding.

Tidligere journalist

Ebbesen er tidligere journalist og musikkanmelder Peder Ebbesen, som har skrevet for Aftenposten, Subjekt, Ballade og GAFFA de siste årene.

– Vi har latt oss imponere av Peder, som er en kunnskapsbank av dimensjoner om musikk og musikkbransjen. Han er også en multikunstner på kommunikasjon, fordi han er sterk på både pressearbeid og innholdsproduksjon til sosiale medier. Det er en stor styrke for oss at flere av våre ansatte like godt kan sitte et par timer i klipperommet som foran Word-dokumentet, sier hun i pressemeldingen.

Kulturmeglerne beskriver seg selv som Norges ledende PR- og konsulentselskap for kulturbransjen og har eksistert i snart 25 år. Selskapet har spisskompetanse på strategiutvikling og rådgivning, omdømmebygging, pressehåndtering, digital markedsføring og kommunikasjon i sosiale medier.

Liten innsats kan gjøre stor forskjell

Ebbesen kommer fra et engasjement i Oslo Jazzfestival, hvor han lærte at en liten innsats med kommunikasjon kan gjøre en stor forskjell i kulturbransjen:

– Skriver du om noe smalt eller følger kulturstrømninger litt utenfor allfarvei er det fort bare du eller en annen som gjør det. Det betyr at ditt bidrag gjør en forskjell, enten det er positive omtaler, et godt intervju eller en plattform. Som enkeltperson kan man gjøre en forskjell for norsk film, musikk, teater, mat og design, og det vil jeg fortsette å bidra til!

Powered by Labrador CMS