Tuva Kleveland Spiten blir ny seniorrådgiver i Storm

Blir ny senior­rådgiver i Storm

To år etter at hun begynte i Storm Communications, rykker Tuva Kleveland Spiten opp som seniorrådgiver i PR-byrået.

Publisert

Tuva Kleveland Spiten har vært rådgiver for flere av kundene i Storm Communications de siste årene, der hun blant annet har bistått kunder med mediehåndtering, posisjonering og krisekommunikasjon. 

Hun var i en periode også utleid som fungerende pressesjef i treningskjeden SATS. 

– Tuva er en allsidig kommunikasjonsrådgiver. Overfor et bredt spekter av kunder har hun vist evnen til raskt å sette seg inn i deres utfordringer og etablere tillitsrelasjonen som er nødvendig for å kunne gi ærlige råd, sier Marius Parmann, daglig leder i Storm Communications i en pressemelding. 

Stormkast

Kleveland Spiten kom til Storm i desember 2021 fra rollen som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Leidar. Hun har mastergrad i politisk kommunikasjon og ledelse fra Copenhagen Business School.

– Det har vært full fart i de to årene jeg har vært i Storm. Både PR-byrået og søsterselskapene innen myndighetskontakt og reklame har vokst, og jeg får gleden av å jobbe tett med mange flinke folk, sier hun. 

Hun er også prosjektleder for byråets egen podkast «Stormkast med Valebrokk & Stordalen». 

– Vi får møte masse spennende folk og lage innhold om alt fra den biologiske klokken, klima og finans til kjernekraft og statsbudsjett. Til våren publiserer vi episode nummer 200, så dette har vi holdt på med en god stund nå og jeg gleder meg til fortsettelsen, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS