Tormod Aasli Kvithyld blir ny innholdsredaktør i TRY. Her sammen med leder for TRY Innhold, Lene Vintervoll.
Tormod Aasli Kvithyld blir ny innholdsredaktør i TRY. Her sammen med leder for TRY Innhold, Lene Vintervoll.

TRY Innhold henter fra Kreftforeningen: – Veldig glad

Tormod Aasli Kvithyld blir ny innholdsredaktør i TRY.

Publisert Sist oppdatert

Tormod Aasli Kvithyld blir ny innholdsredaktør i TRY, opplyses det om i en pressemelding.

– TRY er et av de fremste kommunikasjonsmiljøene i Norge, og jeg er veldig glad for å bli en del av laget. Her er det mange dyktige folk, skyhøyt ambisjonsnivå og alle teknologiske muligheter innen historiefortelling. Den kombinasjonen er gull, sier Aasli Kvithyld i meldingen.

Han kommer fra stillingen som spesialrådgiver i kommunikasjon i Kreftforeningen hvor han blant annet har vært presse- og pr-ansvarlig for den nasjonale innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft.

Tidligere har han jobbet som featurejournalist for Dagbladet Magasinet, VG Helg og andre publikasjoner, samt manusforfatter i NRK og Seefood TV. Aasli Kvithyld har en bachelor i multimediejournalistikk og har studert kulturprosjektledelse og sosiale medier.

I TRY vil han jobbe med større innholdsprosjekter på tvers av hele TRY-huset.

– Tormod har en svært allsidig bakgrunn med erfaring både fra journalistikk, tv-produksjon og kommunikasjon. Dette er passer perfekt inn i måten vi jobber på i TRY Innhold, og vi er veldig glade for at Tormod nå blir en del av teamet, sier leder i TRY Innhold, Lene Vintervoll.

Powered by Labrador CMS