Administrerende direktør Kjetil Try sammen med daglig leder for Try i Bergen, Synnøve Vindheim Svardal.
Administrerende direktør Kjetil Try sammen med daglig leder for Try i Bergen, Synnøve Vindheim Svardal.

Hun skal lede Try i Bergen:
– Rykket i oppstartsmusklene mine

Her er en liten smakebit på hva det nye Try-kontoret skal drive med i Vestlandets hovedstad.

Publisert Sist oppdatert

Mandag ble det kjent at Try på nyåret skal åpne kontor i Bergen sentrum. Det hele skal ledes av Synnøve Vindheim Svardal.

– Vi er kjempespente og glade for at dette har kommet på plass, sier den den påtroppende lederen.

– Vil hverandre vel

Til KOM24 forteller Svardal hvorfor hun ville ha denne jobben.

– TRY er rett og slett et godt lag. Det som jeg synes er motiverende med å jobbe med TRY er at de først og fremst tenker på folk. Det handler om hvilke folk de tar inn, hva de bidrar med og hva de kan. De vil noe sammen og leverer på høyeste nivå. De jobber godt på lag for kundene og de vil hverandre vel. Det er viktig for meg, forklarer hun og legger til:

– De «gønner» på, svarer alltid ja og leverer godt. Det er inspirerende. I tillegg er de årets byrå for 18 år på rad - det sier noe om måten TRY er bygget opp på.

TRY-huset i Oslo består i dag av seks avdelinger: Reklame, Apt, Opt, Pearl, Innhold og Råd.

– Hva skal dere i Bergen drive med?

– Jeg er ansatt i Try Råd og min leder er Sindre Beyer. Samtidig er en slik etablering en god mulighet til å tilby alle tjenestene som finnes i Try-huset. Vi ser for oss etterhvert å bli en Try-miniatyr i Bergen.

Hun forklarer at grunnen til at det er akkurat Try Råd som starter opp handler om at det er de som har kundekontakt med de store kundene i Bergen, slik som UiB og BKK.

– Så drar man alltid veksel på de andre miljøene og selskapene i TRY-huset, sier hun.

– Positivt for miljøet

Svardal kommer nå fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver ved Universitetet i Bergen. Tidligere har hun vært med å starte opp og lede det Bergensbaserte kommunikasjonsbyrået Mannheimer.

– Jeg har vært i byråbransjen før, og også vært i oppstartsmiljøet tidligere i Bergen. Så det må jeg si - det rykket i oppstartsmusklene mine da jeg fikk denne muligheten.

Hun legger til at Bergen har et godt kommunikasjonsmiljø med mange flotte og dyktige aktører.

– Det at det kommer inn en ny aktør på denne størrelsen vil være positivt både for miljøet og med tanke på nye arbeidsplasser.

– Hva blir dine viktigste oppgaver fremover?

– Det er flere ting. Vi er på utkikk etter gode folk i Bergen som kan begynne jobbe med en gang. Helst i går, sier hun og presiserer at første prioritet fremover blir å finne gode historiefortellere og folk som er gode på reklame og innholdsmarkedsføring.

– Så vil det være å gjøre Try kjent for eventuelle kunder i Bergen. Det er nok mange kunder som er spent på hva vi kan levere. Så skal vi fortsette å jobbe godt med de vi allerede har som kunder, som er to store organisasjoner som har mye å si for hele Vestland, avslutter Svardal.

Powered by Labrador CMS