Mah-Rukh Ali

Sommerpraten

Mah-Rukh Ali hadde ikke lagret innholdet på ekstern disk da den nye Macen krasjet

– Det var surt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi høre litt om hvilke tabber vedkommende selv har gjort på jobb og hvilke råd de vil gi andre som ønsker lykkes i bransjen.

Vi har snakket med seniorrådgiver i Nucleus, Mah-Rukh Ali.

– Hva gjør du i sommer?

– I sommer blir det garantert late, varme og rolige dager på Sørlandet og det spektakulære og vakre Lista med kritthvite strender. Det blir en tur til Norges sørligste punkt på Lindesnes, og noen utflukter blant annet til Hankø, Tjøme, og Justøya. Og så skal jeg spise masse av pappas herlige hjemmelagde mangoiskrem.

– Hvilken låt gir deg mest sommerfølelse?

– Hvis jeg må velge en låt så må det være «Miami» av Will Smith!

– Hvordan oppsummerer du 2021 i kommunikasjonsbransjen så langt?

– Halvåret da alt skjedde bak en skjerm. Det har vist oss hvilke enorme muligheter som ligger der, men også begrensninger med mangel på ordentlig kontakt med mennesker. Ihvertfall i vår bransje der veldig mye oppstår i møtet mellom ekte mennesker.

– Hvilken bransjeperson har imponert deg i år?

– Axel Revheim som stødig har ledet byrået fra hjemmekontor, og spilt alle gode i et spesielt år. Nucleus ble til og med kåret til årets byrå i Norden i Sabre Awards. Det er noe å være skikkelig stolt av!

– Hva er årets flause til nå?

– Boris Johnson som har varslet full gjenåpning i Storbritannia til tross for sterkt stigende smittetall og advarsler fra eksperter som sier det er både farlig og uetisk med gjenåpning nå. Er det noe vi har lært om korona og kommunikasjon, så er det at ingenting er sikkert, og at det er lov til å angre på en dårlig beslutning. Nå sitter han jo til og med i isolasjon mens hele landet åpner opp.

– Hva er den største tabben du har gjort på jobb?

– At jeg ikke lagret innholdet på ekstern disk da min nye mac krasjet på jobb etter bare noen uker. Det var surt. På den andre siden så hadde jeg ikke rukket all verdens, og det hadde vært langt verre om det skjedde senere.

– Hva er ditt beste råd til en som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Sett nye mål hele veien. Veksle dagene mellom kreativt kaos for å få nye ideer, men struktur og disiplin for å jobbe de frem. Vær nysgjerrig, åpen og en god lagspiller. Hold deg oppdatert på nyhetsbildet, og på hva som rører seg rundt deg.

Powered by Labrador CMS