Tove Eggen tar over som Leder for innhold og kommunikasjon i MarkedsPartner.
Tove Eggen tar over som Leder for innhold og kommunikasjon i MarkedsPartner.

MarkedsPartner ansetter internt

– Betryggende å ha erfarne fagfolk på plass, som kjenner bedriften og våre tjenester godt, sier daglig leder Tønnes Sannem Heian.

Publisert

– Da vi lyste ut stillingen som Leder for innhold og kommunikasjon hadde vi flere spennende intervjurunder, og mange sterke kandidater inne. I løpet av prosessen ble det tydelig at Tove Eggen, som har vært innholdsrådgiver i MarkedsPartner siden april 2020, huket av alle boksene for det vi ønsket oss i en leder for innholdsavdelingen, sier daglig leder Tønnes Sannem Heian i en pressemelding torsdag.

– Betryggende å ha erfarne fagfolk

Selv om det er viktig å få inn nye og eksterne impulser i enhver bedrift, mener Heian at det ligger mye styrke i å gi rom for at interne talenter kan vokse inn i nye roller.

– Vi har for tiden nærmere ti ledige stillinger ute, og kommer til å ansette en god del nye medarbeidere i løpet av året. Da er det betryggende å ha erfarne fagfolk på plass, som kjenner bedriften og våre tjenester godt.

Tove Eggen har lang fartstid innen magasinbransjen – både digitalt og print, med en bakgrunn som redaktør og journalist i flere av landets største livsstilsmagasiner og mediehus.

– Det å skrive gode tekster, produsere engasjerende videoer og webinarer, eller utvikle kreative kampanjer, bør være en selvfølge. Derfor liker vi å si at vi er «først og fremst datadrevne, deretter kreative – ikke motsatt». Slik sørger vi for at innholdet som vi skaper for våre kunder i dag, er godt forankret i bedriftens overordnede strategi og støtter opp under deres vekstpotensial. På den måten kan vi produsere innhold, nettsider, markedsmateriell og konsepter som vil kunne begeistre, konvertere og generere leads i flere år fremover, sier Eggen.

– En takknemlig oppgave

Hun begynte i den nye stillingen onsdag denne uken og holder til på bedriftens Oslo-kontor i Egmont-huset i Nydalen. Og gleder seg til å lede innholdsavdelingen samtidig som hun fortsetter som utøvende rådgiver for flere av bedriftens kunder. Hun er ikke bekymret for overgangen fra kollega til leder.

– Innholdsavdelingen vår består av en rekke høykompetente, kreative og strategiske innholdsrådgivere, innholdsprodusenter og webredaktører – både på Sarpsborg-kontoret og Oslo-kontoret. I tillegg er de genuint herlige folk som både jeg og kundene våre blir glade av å jobbe med. Å få lede denne gjengen er utvilsomt en takknemlig oppgave, og jeg gleder meg til å få være en støttespiller og motivator for videre kompetanseutvikling og vekst.

MarkedsPartner AS er et konsulentselskap med kontorer i Oslo og Sarpsborg, og er deleid av Story House Egmont.

Powered by Labrador CMS