Forlater Møller og går til Snøhetta.
Forlater Møller og går til Snøhetta.

Forlater Møller bil og går til Snøhetta

Fra bil til arkitektur.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg ser virkelig frem til å tiltre den nye rollen i Snøhetta Group i løpet av høsten, det blir både spennende og inspirerende.

Det sier Morten Moum i en pressemelding.

Moum går inn i stillingen som Global Lead of PR and Communication i Snøhetta Group, og går videre fra Harald A. Møller hvor han i dag er kommunikasjonssjef for personbilmerkene Skoda og Audi.

Moum har også vært ansvarlig for kommunikasjon for SEAT og CUPRA i Harald A. Møller.

– Jeg ser virkelig frem til å tiltre den nye rollen i Snøhetta Group i løpet av høsten, det blir både spennende og inspirerende, sier han i pressemeldingen.

Han legger til at han er takknemlig for tiden han har hatt i Møller bil.

– Jeg tar med meg mye verdifull erfaring og kunnskap videre, og vet at fremtiden bringer mye spennende for alle merkene hos Harald A. Møller, sier Morten Moum.

Mandag ble det kjent at Øyvind Rognlien Skovli tiltrer en nyopprettet stilling hos Norges største bilimportør. Rognlien Skovli kommer fra rollen som seniorrådgiver i First House og starter i Harald A. Møller 1. september.

– Vi takker Morten for god innsats og stort engasjement i jobben han har lagt ned hos oss. Og ønsker ham samtidig lykke til videre i en ny og spennende rolle, sier Elin Sinervo, direktør for Audi Norge i Harald A. Møller AS

Powered by Labrador CMS