Petter N. Toldnæs har tidligere hatt ansvar for kommunikasjonsstrategi og kanalstrategi, vært pressetalsmann og redaktør, og vært foreleser og kursholder i medietrening og kommunikasjon, blant annet på UiA
Petter N. Toldnæs har tidligere hatt ansvar for kommunikasjonsstrategi og kanalstrategi, vært pressetalsmann og redaktør, og vært foreleser og kursholder i medietrening og kommunikasjon, blant annet på UiA

Petter ansatt som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Nkom

Petter N. Toldnæs (43) er tilsatt som direktør kommunikasjon og samfunnskontakt i Nkom. Han starter i stillingen i oktober.

Publisert Sist oppdatert

I oktober starter Petter N. Toldnæs som direktør kommunikasjon og samfunnskontakt i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet. I dag jobber han som kommunikasjonssjef og kommunalsjef for kommunikasjon, kultur og næring i Grimstad kommune.

Fra tidligere har han mange års erfaring som kommunikasjonsrådgiver i PR-byråene Ordkraft og Innoventi AS, og som kommunikasjonssjef i Stormberg AS.

Det skriver Nkom i en pressmelding.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å synliggjøre Nkom som en viktig samfunnsaktør, og ikke minst styrke kommunikasjonsarbeidet. Nkom er en statlig organisasjon som få kjenner til, men som samfunnet er helt avhengig av fungerer godt. Jeg ser frem til å starte i løpet av høsten, og bli bedre kjent med både virksomheten og menneskene, forteller Toldnæs.

Toldnæs har hatt ansvar for kommunikasjonsstrategi og kanalstrategi, hatt rollen som pressetalsmann og redaktør, og vært foreleser og kursholder i medietrening og kommunikasjon, blant annet på UiA. Han har i tillegg erfaring med å lede og koordinere pressearbeid og kampanjer, delta i ledergrupper og gi kommunikasjonsfaglige råd til fagfolk og øverste leder.

I Nkom får Petter ansvaret for å etablere og lede en ny enhet for kommunikasjon, og han blir en del av ledergruppa. I stillingen skal han blant annet videreutvikle Nkoms samfunnsposisjon og -stemme, jobbe tett på fagavdelingene, sikre forankring av kommunikasjonsstrategien i hele organisasjonen, drive proaktivt kommunikasjonsarbeid og sikre god mediekontakt og riktig kommunikasjon på ulike plattformer.

Powered by Labrador CMS