Øyvind Storli Hoel, Synnøve Vindheim Svardal, Sindre Beyer, Kaare Øystein Trædal, Camilla Ådland Jensen, Anita Steinstad.
Øyvind Storli Hoel, Synnøve Vindheim Svardal, Sindre Beyer, Kaare Øystein Trædal, Camilla Ådland Jensen, Anita Steinstad.

TRY kjøper seg inn i Netlife Bergen

– Vi ønsker å bygge et spennende miljø i Bergen for design, strategi og teknologi.

Publisert Sist oppdatert

I desember ble det kjent at TRY etablerer kontor i Bergen. I en pressemelding fredag opplyses det om at TRY vokser videre i Vestlandshovedstaden og TRY Pearl kjøper seg inn i Netlife Bergen.

– Netlife Bergens tjenester tangerer våre egne på en veldig god måte, og vi ser stort potensiale i samarbeidet, sier daglig leder i TRY Pearl, Kaare Øystein Trædal i pressemeldingen.

– Vi ønsker å bygge et spennende miljø i Bergen for design, strategi og teknologi. Vi inngår samarbeid og kjøper oss inn i selskapet fordi vi begge tror vi klarer å bygge et sterkere og mer komplett miljø sammen enn hver for oss i et marked i store endringer og nye behov, sier Sindre Beyer, styreleder i TRY Pearl i meldingen.

Daglig leder i Netlife Bergen, Øyvind Storli Hoel, er glad for samarbeidet.

– Næringslivet i Bergen vil de kommende årene støte på utfordringer som krever både strategisk løftekraft og operativ nevenyttighet, derfor ser vi fordelen av å inngå et samarbeid. Try er gode på å analysere verden vi lever i, og peke på deutfordringer den enkelte virksomhet vil møte. Netlife Bergen er gode til å lage løsninger som gjør verden mindre knotete: det være seg alt fra hvilke nabolag folk ønsker seg, til å bestille mat på nett på enklest mulig vis, sier Storli Hoel.

TRY-gjengen i Bergen blir samlokalisert med Netlife i Vestre Torggaten 11.

Powered by Labrador CMS