SDG slår seg sammen med TBWA i Norden
SDG slår seg sammen med TBWA i Norden

TBWA\Norway kjøper Scandinavian Design Group

Blir 30 ansatte i Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Oppkjøpet av Scandinavian Design Group representerer et avgjørende øyeblikk i vår reise. Ved å kombinere TBWAs «Disruptive» tankesett innen reklame med SDGs historie, kunnskap og metoder, er vi rustet til å sette nye bransjestandarder, sier Nicolay Jernberg, COO i TBWA\Norway, i en pressemelding.

TBWA\Norway kunngjorde nylig at de har kjøpt en av pionerene innen merkevarebygging og design - Scandinavian Design Group (SDG). 

Sammen vil de to selskapene bygge på synergier for å tilby et bredere spekter av tjenester til alle kunder.

TBWA\Norway er en del av TBWA\Nordic, der TBWA byråer i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Island jobber tett sammen. TBWA har etablert seg som en av de globale gigantene i reklamebransjen, med stort fokus på innovative og «Disruptive» reklamestrategier.

– Vi er glade for og spente på det som venter når SDG og TBWA slår seg sammen. Vi ser mange muligheter der vi sammen kan gjøre det bedre for våre kunder og møte deres etterspørsel av ulike tjenester. Vi vil utgjøre en forskjell for våre nasjonale og internasjonale kunder gjennom denne sammenslåingen, sier Silje M. Storhaug, administrerende direktør i SDG i pressemeldingen.

 

 

Powered by Labrador CMS