Stine Eriksen leder den nyåpnede avdelingen i Tromsø.
Stine Eriksen leder den nyåpnede avdelingen i Tromsø.

Spoon gjenåpner avdeling i Tromsø: – Det er en ære

Spoon Agency gjenåpner sin Tromsø-avdeling med Stine Eriksen i spissen.

Publisert

Spoon agency har tidligere hatt avdeling i Tromsø, og velger nå å åpne den igjen med Stine Eriksen i spissen. Byråleder Siv Tonje Solfjeld forteller at Spoon har stor interesse av å være i Nord-Norge.

Byråleder i Spoon, Siv Tonje Solfjeld .
Byråleder i Spoon, Siv Tonje Solfjeld .

– Stine skulle flytte hjem til Tromsø og vi så at det var behov for oss der. Forrige gang var vi litt forsiktige, men denne gangen satser vi og Stine får med seg et team på 3–5 kolleger helt fra starten av. Stine og gjengen vil være byrået for hele Nord-Norge, forteller Solfjeld til KOM24.

Hun mener det ikke er dumt å ha en avdeling i den største byen i Nord-Norge, og sier de allerede er i kontakt med kunder der.

– Vi er heller ikke fremmed for tanken å åpne avdelinger flere steder i Norge, hvis det skulle åpne seg for muligheter, men vi har ingen konkrete planer om det akkurat nå, sier hun.

Vender tilbake til Spoon

Stine Eriksen forteller at hun har savnet byrå, og gleder seg til å returnere til Spoon.

– Det er en ære å få lov til å åpne min egen avdeling. Jeg har vært markedssjef i bilbransjen de siste årene i Tromsø, og fått kjenne på hvilket type byrå jeg, og sikkert flere andre i min posisjon, savner. Nå får jeg muligheten til å være med på å bygge opp akkurat dette.

Eriksen forteller at det også er litt skummelt å åpne sin egen avdeling i Tromsø.

– Vi ansetter flinke folk, og jeg ønsker jo at de skal få den arbeidsplassen som de forventer å få, sier hun.

Eriksen gleder seg til å jobbe med de nyansatte, og også bli kjent med de ulike bedriftene i Nord-Norge. Hun gleder seg til å få være med å få løfte dem.

– Fokuset nå kommer til å være rundt å bli bedre kjent med bedriftene og det de har behov for, så får vi ta det derfra, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS