– Jeg svarte med en gang at dette var det mest lavpanna jeg har lest i hele mitt liv, og har ingenting verken med humør eller det vi skal drive med
– Jeg svarte med en gang at dette var det mest lavpanna jeg har lest i hele mitt liv, og har ingenting verken med humør eller det vi skal drive med

TV 2: Legger skylden på PR-rådgiver for famøse bilsitater

– Vi sier unnskyld til alle vi har skuffa og såret, sier Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø i ny podkastepisode. Også Pia Tjelta beklager.

Publisert

Kjendistrioen Pia Tjelta, Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord har den siste uka fått krass kritikk for at de brukte ordet «kvinnehelse» i forbindelse med lanseringen av skjønnhetsklinikken Nomi Oslo, som tilbyr estetisk medisin. Tirsdag kom nyheten om at de tre venninnene trekker seg fra prosjektet.

Nå har Rudjord og Skarbø beklaget i den nyeste episoden av sin podkast «Synnøve og Vanessa», skriver TV 2.

De legger skylden på det famøse Rent-A-Wreck-sitatet på en PR-rådgiver.

– Det ble lagt inn i et sent utkast til pressemeldingen, av PR-rådgiver. Sent på kvelden kom utkastet med dette sitatet som jeg aldri hadde lest før da. Jeg svarte med en gang at dette var det mest lavpanna jeg har lest i hele mitt liv, og har ingenting verken med humør eller det vi skal drive med, og at jeg skulle aldri sitertes på det, sier Rudjord, i følge TV 2.

Pressemeldingen ble skrevet om, uten Rent-A-Wreck-sitatet, forteller hun. Så dukket det likevel opp i en VG-artikkel.

– Da får jeg så panikk. Jeg finner ut at ved en feil hadde ikke det godkjente utkastet blitt sendt til VG.

Skuespiller Pia Tjelta har lagt ut et bilde på Instagram med teksten «Unnskyld». Hun skriver at hun er lei seg for at hun ikke så sitt ansvar tydelig nok.

– Jeg har brukt denne uka til å erkjenne at jeg som synlig profil i offentligheten har et særskilt ansvar, ikke minst overfor sårbare grupper. Derfor valgte jeg å trekke meg.

Tjelta skriver videre at hennes kvinneideal ikke handler om utseende.

– Det handler om hvem man makter å være i møte med andre. Og respekten for andres sårbarhet.

Powered by Labrador CMS