Chris Jørgen K. Rødland er nylig ansatt som kommunikasjonsrådgiver i NCE Maritime CleanTech

Politiker skal drive kommunikasjon for maritime fornybare løsninger

Chris Jørgen K. Rødland er nylig ansatt som kommunikasjonsrådgiver i NCE Maritime CleanTech.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Chris Jørgen K. Rødland er nylig ansatt som kommunikasjonsrådgiver i NCE Maritime CleanTech – en av verdens fremste klynger innenfor maritime fornybare energiløsninger.

Han kommer fra stillingen som public affairs-rådgiver i Geelmuyden Kiese, og har tidligere arbeidet for byrådet i Bergen og ved Norges ambassade i Beijing.

LES OGSÅ: Statsministerens egne kommunikasjonsfolk gikk mot PSTs råd på farlig Irak-besøk

Politisk innsikt

Til sin nye arbeidsplass egne nettsider sier han at det er veldig fint å få ta del i et spennende miljø som er viktig både for Vestlandet, Norge og resten av verden.

Rødland er utdannet statsviter fra UiB og Chr. Michelsens Institutt, og har i løpet av studiet hatt studieopphold i Hong Kong, Shanghai og Lusaka, Zambia. Han sitter og i bystyret i Bergen for opposisjonspartiet Høyre.

– Jeg håper kombinasjonen av en kommunikasjonsfaglig bakgrunn og politisk innsikt kan være med på å løfta tilbudet klyngeadministrasjonen kan gi medlemsbedriftene, sier Rødland.

Kommunikasjonsteamet til NCE Maritime CleanTech består nå av tre personer, inkludert Rødland. De andre to er direktør for samfunnskontakt Marie Launes og kommunikasjonskonsulent Marius Knutsen.

LES OGSÅ: Denne byråtoppen tjente over ti millioner kroner i fjor

Bidrar mot EU

– Det blir stadig viktigere å synliggjøre og dokumentere aktivitetene som pågår i klyngen, og hvilke rammevilkår industrien trenger. Markedsføring og kommunikasjon har i de siste årene blitt en spesialitet i NCE Maritime CleanTech. I flere av de store EU-prosjektene vi er med i, bidrar vi ved å fortele verden om både potensial og fremgang for nye grønne løsninger, sier Launes til egne nettsider.P

LES OGSÅ: Se hva kommunikasjonsrådgiverne på Stortinget tjente i fjor

Powered by Labrador CMS