TikTok lanserer nye verktøy.
TikTok lanserer nye verktøy.

TikTok lanserer nye kommunikasjons­verktøy for norske bedrifter

Har ansatt over 40 personer på hovedkontoret for Norden.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Kantar er kjøpsintensjonen 2,6 ganger høyere hos forbrukere som har sett en annonse på TikTok, sammenlignet med industristandardene.

I forrige uke lanserte TikTok en rekke nye kommunikasjonsverktøy for norske bedrifter, slik at flere bruker plattformen og bedriftene når ut til flere kunder.

40 nyansettelser

Blant verktøyene er TikTok for Business.

Med TikTok for Business får norske bedrifter nye muligheter til å nå ut, nye verktøy til å analysere annonser og kampanjer, og en ny plattform for kunnskapsdeling, skriver selskapet i en pressemelding.

TikTok har en pågående satsing i Norden som har ført til etablering av det nye nordenkontoret i Stockholm, og over 40 nyansettelser. Med dette vil TikTok sørge for å støtte bedrifter, merkevarer og annonsører i sitt markedsføringsarbeid på den sosiale plattformen, så vel som å bygge oppmerksomhet om TikTok i Norden.

Et annet verktøy de lanserer nå er TikTok Ads Manager.

Det er en selvbetjeningsplattform for å lage annonser. Løsningen bidrar med ressurser for å skape effektivitet og treffsikkerhet, og passer for bedrifter i alle størrelser.

TikTok og Shopify samarbeider i Norge for å hjelpe Shopify-selgere med å lage og gjennomføre annonsekampanjer rettet mot TikTok-samfunnet.

– Enorm vekst og endring

Dette lar Shopify-selgere lage video-reklame direkte i feeden i Shopify, som deretter sendes enkelt ut til det europeiske TikTok-samfunnet bestående av over 100 millioner brukere.

– De siste to årene har vi sett en enorm vekst og endring i kundemønster. Det er spesielt en sterk vekst av unge kunder som er på jakt etter nye merkevarer og som handler via sosiale plattformer. Derfor må bedrifter og merkevarer også endre måten de driver sine forretninger på, sier Shimona Mehta, administrerende direktør, Shopify EMEA i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS