Fredrik Lie i Magaluf med JCP Prad.
Fredrik Lie i Magaluf med JCP Prad.

Sommerpraten 2022:

Fredrik Lie har ikke rukket å drite seg skikkelig ut i JCP ennå

Men han trekker fram en hendelse som nattevakt i TV2.no, da hele forsiden ble slettet: – Jeg vet fremdeles ikke om det var min feil eller noe teknisk, men stressende var det i alle fall.

Publisert Sist oppdatert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det innholdsprodusent i JCP Prad, Fredrik Lie, som svarer på sommerpraten.

– Har du pass?

– Ja

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Dette blir første sommeren jeg har ordentlig ferie siden jeg begynte å studere, så jeg skal en tur til Hellas. Den siste delen av ferien har jeg tenkt til å bruke på å reise fra hytte til hytte her hjemme.

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Det tror jeg må være da jeg var på en liten gresk øy da Hellas vant fotball-EM i 2004. Innbyggerne gikk i tog gjennom gatene som var røyklagt av fyrverkeri, og folk jublet som gale. Det var en sterk opplevelse for en ung gutt.

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– POLs kampanje for Kondomeriet om ulike måter å komme på var kreativ og fin.

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden

– Kreatørene Isabelle Eken og Kamilla Wold fikk nylig fast jobb hos oss. De har imponert meg med sin kreativitet og gjennomføringsevne siden jeg kom til JCP i januar, og har allerede vist hva de kan. Jeg er overbevist om at det kommer mye spennende fra den kanten framover.

– Når tryna du sist på jobb?

– Jeg har ikke rukket å drite meg skikkelig ut i JCP ennå, men før jeg begynte i byrå jobbet jeg blant annet som nattevakt i TV2.no. Da jeg kom på jobb en dag ble hele forsiden slettet, slik at jeg måtte bygge hele på nytt. Jeg vet fremdeles ikke om det var min feil eller noe teknisk, men stressende var det i alle fall.

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Kom til JCP PRAD. Her får du jobbe med de beste, og morsomste, folkene. Det skaper gode resultater.

Powered by Labrador CMS