Daglig leder Øyvind Alapnes i Tromsø IL tok imot  Nordnorsk kommunikasjonspris fra styreleder Vibeke Lund Pettersen, og Bård Borch Michalsen og Øivind Arvola i juryen.
Daglig leder Øyvind Alapnes i Tromsø IL tok imot Nordnorsk kommunikasjonspris fra styreleder Vibeke Lund Pettersen, og Bård Borch Michalsen og Øivind Arvola i juryen.

Tromsø IL vant Nordnorsk kommunikasjonspris

For første gang var det en fotballklubb som vant prisen. – Vi har snudd oss fra å være verst på kommunikasjon til å være best

Publisert Sist oppdatert

– Vi har fått mange priser, men denne er jeg ekstra stolt av. Vi får den av våre egne, sier daglig leder Øyvind Alapnes under prisutdelingen.

Tromsø IL vant Nordnorsk kommunikasjonspris 2022 under KomNord-konferansen 2023.

Det kommer fram i en pressemelding, torsdag ettermiddag.

Torsdag 16. februar gikk KomNord av stabelen på Clarion Hotel The Edge i Tromsø.

Fagdagen ble arrangert av Kommunikasjonsforeningen Nord-Norge, og ble avsluttet med utdelingen av Nordnorsk kommunikasjonspris 2022.

De tre finalistene blant alle nominerte var Senja Kommune, politimester Ellen Katrine Hætta i Finnmark Politidistrikt og Tromsø IL.

Og det var altså Tromsø IL som stakk av med prisen. Med det er de den første fotballklubben som noensinne har vunnet Nordnorsk Kommunikasjonspris.

Juryen legger vekt på at klubben har vært en samlende stemme lokalt, utført nyskapende kommunikasjonsarbeid og at klubben har bidratt til å sette Nord-Norge på kartet både nasjonalt og internasjonalt.

– Som idrettslag er vi utrolig heldig at så mange har lyst å hjelpe oss. Vi har snudd oss fra å være verst på kommunikasjon til å være best. Det handler om å tørre og ha mot. Alle har heiet på oss. Det viktigste er likevel at vi som fotballklubb har mulighet til å nå ut til utrolig mange folk. Og da har vi et ansvar for å snakke fram de som ikke høres så godt, enten det gjelder menneskerettigheter i Qatar eller den samiske kulturen og språket, sa Øyvind Alapnes i takketalen.

Powered by Labrador CMS