Emilie Nøss Wangen tar over jobben til Kaare Øystein Trædal som daglig leder i TRY Dig. Trædal går inn i rollen i selskapet som partner og kommersiell direktør.
Emilie Nøss Wangen tar over jobben til Kaare Øystein Trædal som daglig leder i TRY Dig. Trædal går inn i rollen i selskapet som partner og kommersiell direktør.

TRY Dig gjør endringer i ledelsen: Emilie Nøss Wangen blir ny daglig leder

Kaare Øystein Trædal går inn i rollen i selskapet som partner og kommersiell direktør.

Publisert Sist oppdatert

Det melder TRY Dig i en pressemelding.

– Da vi skulle lete etter ny daglig leder for TRY Dig, trengte vi ikke et omfattende søk. De fleste i TRY, har de siste 3 årene lært Emilie Nøss Wangen å kjenne som en faglig, organisatorisk og ledelsesmessig kapasitet og kraft som har imponert oss alle. Kombinasjonen av hennes sterke kunnskap om software og plattformteknologi, arbeidskapasitet og lederegenskaper gjorde valget enkelt, sier Trædal i pressemeldingen.

Store ambisjoner

Nøss Wangen kom til TRY for nesten tre år siden etter å ha jobbet fire år for Hubspot i Dublin hvor hun ledet det nordiske teamet. Hun har fra starten av TRY Dig jobbet tett med daglig leder Kaare Øystein Trædal og resten av teamet i TRY.

Hun har siden oppstart av TRY Dig i 2020, hatt rollen som COO og industrileder for TRYs HubSpot-satsing. Wangen har en mastergrad i International Business, og en bachelor i ledelse. Hun har også lang internasjonal erfaring fra sine opphold i Boston, Dubai og Dublin.

Da TRY Dig ble etablert i starten av 2020, ble det tidlig klart at ambisjonene skulle være å bygge et teknologiselskap på ryggen av TRY-huset som skaper helhetlige kundeopplevelser på tvers av flater og systemer uavhengig om navnet på oppgaven er e-handel, CRM, nettsider, dataanalyse eller digital markedsføring.

Nøss Wangen sier det er dette ambisiøse verdiforslaget som motiverer.

– Stolt og glad

– For meg var det å komme til i TRY-huset for tre år siden fremdeles både nært og fjernt. Jeg sa opp en utrolig spennende jobb i software-bransjen internasjonalt, for å «vende snuten» hjem til Norge for nye utfordringer. Det har vært en overgang mellom to bransjer, som har vært spennende, utfordrende men mest av alt lærerikt og givende. Jeg er stolt og glad for at jeg nå skal ta fatt på oppgaven som daglig leder av TRY Dig, sier Wangen i pressemeldingen.

TRY Dig har på knappe tre år skalert fra fem til rundt 80 ansatte innen design, utvikling og rådgivning med kontorer i Oslo, Göteborg og Riga.

Arbeidende styreleder

– Samtidig har vi jobbet tungt med å utvikle våre tre satsingsområder digitale tjenester/creative tech, digital handel og HubSpot som plattform og har nå tunge kundeforhold og en etablert driftsorganisasjon. Neste nivå for TRY Dig blir å skalere det kommersielle arbeidet for å utvikle TRYs kundeforhold og finne nye, spennende kunder som vil satse sammen med oss. I samarbeid med Emilie og resten av TRY-huset, ser jeg fram til å bruke all min tid og kraft på dette de neste årene, sier Trædal.

Som del av reorganiseringen av ledergruppen går Torgeir Micaelsen fra rollen som kundedirektør til å bli arbeidende styreleder i TRY Dig.

Powered by Labrador CMS