– Kanskje var jeg underbevisst klar over at jeg trengte å være fresh når jeg satser på TikTok, sier Eivind Trædal, i nye bukser.

MDG-politiker med ny bukse i TikTok-stikk mot Enger Mehl

– Jeg så videoen fra FN og synes den var rar og litt ufrivillig morsom, sier Eivind Trædal.

Publisert Sist oppdatert

– «Endelig fått anerkjennelse som TikTok-influenser.», skriver MDG-politiker, forfatter – og nå influenser, Eivind Trædal på Twitter.

Bakgrunnen er Trædals TikTok-post som er lagt ut med påfølgende caption: «Spennende dag i Oslo bystyre.». Og det er tydelig hvem han har hentet inspirasjon fra.

– Hehe, den var tungt inspirert av Mehl, ja, skriver Trædal, i en SMS til KOM24.

I forbindelse med Emilie Enger Mehls FN besøk i New York, la justis- og beredskapsministeren ut en video fra besøket.

– Jeg så videoen fra FN og synes den var rar og litt ufrivillig morsom, så da ville jeg lage min egen versjon fra bystyresalen. Kanskje ikke like glamorøst.

Mer enn 250,000 har sett TikTok-videoen til Mehl, som i videoen filmes gående med ryggen til. Videoen til Trædal følger i Mehls fotspor, og for anledningen hadde Trædal på seg nye bukser.

@emiliemehl8 Adressing the UN General Assembly in New York on natural disasters and how we can prevent them🤍🌊 #unitednations #fyp ♬ goosebumps - Travis Scott

– Kanskje var jeg underbevisst klar over at jeg trengte å være fresh når jeg satser på TikTok, sier han.

Trædals Mehl-inspirerte TikTok har i skrivende stund blitt sett mer enn 8,500 ganger. Han har foreløpig ikke fått noen tilbakemelding fra justisministeren.

– Jeg har ikke hørt noe, men håper hun synes det er gøy å inspirere andre. Jeg har fått veldig mye gode tilbakemeldinger av folk som synes det var gøy.

Avisa Oslo omtalte saken først.

KOM24 har bedt kommunikasjonssjefen i Justis- og beredskapsdepartementet om en kommentar fra justisministeren.

Powered by Labrador CMS