Lottens utnevnelse kommer som en del av PodX Groups kontinuerlige innsats for å styrke sin ledergruppe
Lottens utnevnelse kommer som en del av PodX Groups kontinuerlige innsats for å styrke sin ledergruppe

Svenske PodX styrker ledergruppen

PodX Group utvider sitt lederteam ved å utnevne Lotten Skeppstedt som ny kommersiell leder.

Publisert Sist oppdatert

Med over ti års erfaring innen den internasjonale mediebransjen, blir Lotten Skeppstedt en del av PodX Group som ny kommersiell leder. 

PodX Group er et selskap med hovedkontor i Stockholm som er dedikert til å investere i podkastproduksjon med internasjonale podkast-IP-rettigheter.

De tilbyr finansiering, forretningsutvikling, internasjonalisering og kommersialisering til fremvoksende podkast-produsenter og skapere. 

– Med hennes erfaring er jeg overbevist om at hun vil være vesentlig i vårt arbeid for å vokse videre og utvikle den kommersielle kapasiteten til konsernselskapene, sier Steffan Rosell, CEO, PodX Group, i en pressemelding. 

– Med min oppstarts- og oppskaleringsbakgrunn innen media, underholdning og teknologi, er jeg ivrig etter å bygge og skalere podkast-selskaper i konsernet. Jeg seg fram til å samarbeide med et fremragende team og få startet, sier Lotten Skeppstedt. 

Ledet selskapets ekspansjon

Lottens omfattende erfaring inkluderer ulike lederstillingen innen medie-, underholdnings- og teknologibransjen. Hun hadde tidligere stillingen som direktør for bøker og podkaster hos Sesamy (grunnleggerne av Acast). 

Powered by Labrador CMS