Line Andersen er klar for Nucleus.
Line Andersen er klar for Nucleus.

TV-profilen Line Andersen går til Nucleus

– Ledere på alle nivåer må ha et aktivt forhold til hvordan, hvor og når de presenterer sine budskap, for å bli hørt, forstått og påvirke.

Publisert Sist oppdatert

– For meg har det vært et viktig kriterium å få komme til et miljø hvor man er levende opptatt av å levere faglig rådgivning som er kunnskaps- og innsiktsbasert. Når dette kombineres med nysgjerrighet, ambisjoner og et humørfylt arbeidsmiljø hvor man vil hverandre og kundene vel, så passer dette meg veldig, sier Line Anderesen i en pressemelding.

Andersen blir tilknyttet Nucleus som assosiert seniorrådgiver, og vil fremover kunne bistå på kundeoppdrag knyttet til blant annet budskaps- og presentasjonstrening, medietrening- og kriser og konferanse- og debattledelse.

I en tid med stadig raskere samfunn- og markedsendringer stilles det høye krav til god lederkommunikasjon. For å imøtekomme et økt behov på dette området, har Nucleus knyttet til seg Line Andersen, en av landets aller beste budskapsformidlere.

Line Andersen er mest kjent for programlederjobbene hun har gjort for NRK, som Sporten, 17. mai- og sjakk-sendingene.

I tillegg har hun mange års erfaring fra P4 Radio Hele Norge.

Hennes siste TV-oppdrag var for Discovery under OL i Bejing i 2022, før hun i fjor høst var å se som deltager under 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis, på TV Norge.

– Budskaps- og presentasjonsformidling er et strategisk ledelsesverktøy som lenge har vært en tjeneste hos oss. Vi er svært fornøyde med å kunne utvide teamet som kan levere på dette med en så kunnskapsrik person som Line, sier byråleder Anette Jamtvedt i Nucleus i pressemeldingen .

Hun sier at Andersen vil med sin kompetanse og faglige tyngde være en stor ressurs for deres kunder.

– Ledere på alle nivåer må ha et aktivt forhold til hvordan, hvor og når de presenterer sine budskap, for å bli hørt, forstått og påvirke. De virkelige gode på dette fremfører budskap som bygger tillit – en valuta som blir stadig viktigere fremover, som en respons til polarisering, mistenkeligjøring og konflikt, sier Leif Iversen, seniorrådgiver og teamleder for samfunnskommunikasjon i Nucleus.


Powered by Labrador CMS