Widerøe fyller 90 år i år. Det feirer de ved å la alle 90-åringer i Norge fly gratis med dem.
Widerøe fyller 90 år i år. Det feirer de ved å la alle 90-åringer i Norge fly gratis med dem.

Widerøe feirer: Vil la alle 90-åringer fly gratis med dem

Widerøe, Norges eldste flyselskap, feirer i år 90-årsjubileum, og inviterer i den anledning resten av Norges 90-åringer med på tur.

Publisert Sist oppdatert

– Vi feirer 90 år med hverdag og eventyr, men føler oss sprekere enn noen gang. Og da vi fant ut at det finnes over 15.000 jevnaldrende jubilanter spredt over hele landet, tenkte vi at vi likeså godt ville invitere hele gjengen med på feiringen, sier Christan Skaug, Kommersiell direktør i Widerøe i en pressemelding. 

Tilbudet gjelder alle som fyller 90 i løpet av 2024. 

Enten de vil fly til Florø, Færøyene eller Firenze, så kan de fly en gratis reise med selskapet, så lenge de bestiller og gjennomfører reisen i løpet av året.

– Etter å ha hatt med oss en gjeng sporty 90-åringer på filmopptak, er vi overbevist om at det finnes mange der ute som vil være med på tur, uttaler Mette Øyen, Markedsdirektør i Widerøe.

Ideen om å feire jubileet ved å invitere med seg Norges 90-åringer på tur kom fra Morgenstern og kreatørene Ester Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke.

– Vi ble tidlig enige med Widerøe om at dette skulle være en heidundrende bursdagsfest, heller enn et nostalgisk blikk på Widerøes historie, og kom fram til at det var gøy å lage et eget jubileumsprodukt – gratis jubileumsbilletter til alle resten Norges 90-årbursdagsbarn, uttaler det kreative teamet i pressemeldingen.

For å vekke reiselysten til sine medjubilanter, slipper Widerøe i disse dager en stor kampanje i tradisjonelle medier som TV og print, samt sosiale medier.

Kampanjen er utviklet i samarbeid med Morgenstern og produksjonsselskapet Tangrystan. 

Powered by Labrador CMS