– Det er alltid noe man kan optimalisere eller bli bedre på, sier A2Ns nye SEO spesialist, Mahdi El Mou.

– SEO er den kanalen som gir mest utbytte over tid

Mahdi El Mou er ny SEO-spesielst i A2N.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det som interesserer meg mest innenfor SEO, er det at det ikke er en engangs jobb. Det er alltid noe man kan optimalisere eller bli bedre på. Spesielt når det kommer «nye regler» som påvirker hvordan man rangerer hos for eksempel Google. Det at det er en kontinuerlig læringsprosess, samt at det er så bredt ettersom det finnes utrolig mange måter å jobbe med SEO på, er hva som gjør det så interessant for meg, sier El Mou.

Kristiansanderen er 23 år gammel, og brenner for digital markedsføring. Han har studert markedsføringsledelse på BI, og fordypet seg i digital markedsføring, og fant raskt ut at han er veldig interessert i søkemotoroptimalisering.

Handler om å omtimalisere

– Når det er satt opp riktig, så er SEO den markedsføringskanalen som gir mest utbytte over tid. Majoriteten som bruker Google klikker på de fem øverste resultatene, og er dermed avgjørende for å optimalisere nettsiden, nettbutikken eller bloggen din, slik at du kan få organisk trafikk fra søkemotorer, forklarer han.

For en måned siden startet han i ny jobb i digitalbyrået A2N, som SEO spesialist, og så langt stortrives.

– Etter jeg fullførte utdanningen min i Oslo og var i Kristiansand en stund, så begynte jeg å se etter en stilling innenfor hva jeg interesserer meg i. Det var da jeg så at A2N så etter en SEO spesialist og da måtte jeg bare søke med en gang, sier han.

– Jeg ønsket å jobbe hos dem

Kort forklart består jobben hans i A2N av å bistå med SEO, ulike analyser, planlegging og gjennomføring av ulike tiltak innenfor SEO, samt måle effekten av optimaliseringer, rapporterer og oppfølging av kunder.

Jo mer jeg leste om A2N, jo mer ønsket jeg å jobbe hos dem. Etter en utrolig bra, lærerik og rask prosess fikk jeg tilbud om jobben, sier El Mou.

Selv med oppstart og opplæring over skjerm, har han hatt en fin start i digitalbyrået.

– Til å begynne med, så gikk de første ukene på å få opplæring i ulike ting og bli enda bedre kjent med A2N. Oppstarten har vært fantastisk, til tross for Corona og hjemmekontor i Kristiansand. Men jeg ser frem til å ta turen til Oslo etter hvert, avslutter han.

Powered by Labrador CMS