I tre og et halvt år har Bastiansen vært politisk seniorrådgiver i Abelia, som nærmeste rådgiver for administrerende direktør Øystein Eriksen Søreide.

Politisk seniorrådgiver forlater Abelia for eget selskap

– Mange mindre eller mellomstore bedrifter, organisasjoner og kommuner har til nå ikke tatt seg råd til å innhente hjelp og bistand med kommunikasjons- og myndighetskontakt.

Publisert

Carl-Henrik Bastiansen forlater rollen som politisk seniorrådgiver i Abelia (NHO) for å grunnlegge sitt eget rådgivnings- og konsulentselskap.

Det nye selskapet har fått navnet Conclave AS, og tilbyr klassisk rådgivning innenfor blant annet kommunikasjon og myndighetskontakt. 

– Mange har behov for å forstå prosesser som foregår på innsiden av rom de selv ikke har erfaring eller kunnskap om. Andre sitter selv på innsiden av beslutningsprosesser og trenger en rådgiver og sparringpartner. Conclave skal kunne bistå i slike prosesser, uavhengig av hvilken side av bordet, sier Bastiansen. 

– Gode råd er ofte dyre

Han har lang erfaring med kommunikasjon og myndighetskontrakt fra innsiden av norsk politikk, organisasjons- og næringsliv. 

Bastiansen har gjennom sitt virke de siste 15 årene vært både utøvende politiker, og rådgitt flere av Norges fremste politikere, næringslivsledere og beslutningstakere. 

– Jeg har selv jobbet i flere år med, og tett opp mot spesielt lokal-, regional- og rikspolitikere over hele landet. Mange av landets ordførere, varaordførere og fylkestingspolitikere som ble valgt i fjor høst har blitt kurset og rådgitt av meg tidligere.

Bastiansen mener at mange mindre eller mellomstore bedrifter, organisasjoner og kommuner har unnlatt å søke profesjonell støtte innen kommunikasjon og kontakt med myndigheter på grunn av økonomiske hensyn.

– Gode råd er ofte dyre, men i en tøff tid for mange bransjer og virksomheter, kan du også få gode råd på et annet kostnadsnivå enn hva de store rådgivningsfirmaene har mulighet til å gi, sier han.

Powered by Labrador CMS