Nora Haukland innrømmer åpent at fjoråret var krevende. Nå har hun et ønske om å lukke et kapittel og starte på et nytt.

Podimo signerer Nora Haukland

I podkasten «Uproblematisk» inviterer Nora Haukland noen av landets mest problematiske kjendiser – til en uproblematisk prat.

Publisert Sist oppdatert

Podkasten er Nora Hauklands første og får premiere 15.mars, eksklusivt på Podimo.

Influenseren har gjort seg bemerket i mediebildet de seneste årene, på godt og vondt. Nå tar hun tyren ved hornene og ønsker å vise publikum en ny side av seg selv.

I podkasten «Uproblematisk» inviterer hun noen av landets mest problematiske kjendiser til å lette på sløret. Med sin bakgrunn fra Finnmark er hun ikke redd for å si hva hun har på hjertet og stille de direkte spørsmålene.

I en ironisk ramme utfordrer Haukland gjestene sine, samtidig som hun er raus med å by på seg selv underveis.

Åpner et nytt kapittel

Haukland innrømmer åpent at fjoråret var krevende. Nå har hun et ønske om å lukke et kapittel og starte på et nytt.

–Jeg har hatt lyst til å lage denne podkasten lenge, og jeg er virkelig glad for at jeg nå er i en posisjon hvor jeg tør å by på meg selv og dykke helhjertet inn i prosjektet. Podkasten «Uproblematisk» lever opp til sitt navn, her skal ingenting tas så himla seriøst. Jeg er takknemlig for at Podimo har troen på både meg og denne litt sprø ideen. Så håper jeg at landets mest problematiske kjendiser kommer til å stille seg i kø for å være med, forteller hun i en pressemelding. 

Podkastens første gjest ut er Subjekt-redaktør Danby Choi. Utover våren kan lytterne glede seg til flere spennende gjester, inkludert Isabelle Eriksen og Adrian Sellevoll, som alle byr helhjertet på seg selv.

På spørsmål om hvem som er drømmegjesten svarer Haukland:

– Listen er lang! Hvis du ser dette, Kristin Gjelsvik, Kamelen, Cezinando, Sylvi Listhaug, svar på DMen min!!!!

«Uproblematisk» med ny gjest hver uke vil ligge eksklusivt hos Podimo. Den første episoden slippes 15.mars, etterfulgt av nye episoder hver fredag.

Powered by Labrador CMS