F.v. Thomas Høgebøl, Hanne Bismo Mustad, Mikael Jørgensen, Stine Bøe og Kai Holmberg.
F.v. Thomas Høgebøl, Hanne Bismo Mustad, Mikael Jørgensen, Stine Bøe og Kai Holmberg.

Kai Holmberg fra Unfold er ny leder i NoA Norge

NoA hentet ny Norges-sjef fra egne rekker.

Publisert

– Kai er en enestående strateg og rådgiver. Han har bred erfaring fra en rekke bransjer og har en egen evne til å skape resultater i en verden i konstant endring, sier arbeidende styreleder i NoA, Thomas Høgebøl i en pressemelding.

Det er nå klart at Kai Holmberg tar over etter Kim Ydse Krogstad, som meldte sin avgang i oktober i fjor.

Hentet innefra

Holmberg kommer fra Unfold, og i den nye rollen får han dermed hovedansvaret for å utvikle samarbeidet mellom Anorak, Bold, NoA Ignite, NoA Consulting, NoA Connect, Unfold, Scienta og Agitec.

– Som i NoA Sverige, Danmark og Polen ledes nå NoA Norge av en «innefra». Vi har funnet ut at dette er den beste strukturen for oss. For oss er det viktig at alle er dypt engasjert i prosjektene og at vi skaper verdiene ute sammen med partnerne våre. Kai lever og ånder denne filosofien i praksis. sier CEO i NoA, Mikael Jørgensen.

Holmberg sier NoA er til for å skape størst mulig effekt for selskapene de jobber med.

– Vi skal være det sterkeste tverrfaglige miljøet i Norge, og skape endring gjennom strategisk substans, solid håndverk og målrettet vekst. Det gjør man ikke med mange forskjellige samarbeidspartnere som drar i hver sin retning, men heller et team av spesialister innen ulike fagkompetanser fra NoA. Dette er også den mest motiverende måten å jobbe på for dyktige fagfolk og talenter fordi man kommer helt innpå selskapene, samt mål- og brukergruppene de betjener.

Powered by Labrador CMS