– Vår nye byråleder skal fokusere mer eksternt på utviklingen av vår kundeportefølje, forteller Henriette Leikanger.

Hyper gjør endringer – byråleder Henriette Leikanger får ny rolle

Reklamebyrået Hyper ser nå etter ny byråleder. Leikanger blir Chief Operating Officer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Dette bekrefter Leikanger selv i en e-post til KOM24.

– Med ny byråleder ønsker vi å tydeliggjøre og styrke laget ytterligere. Jeg fortsetter i Hyper i en stilling som COO med ansvar for operasjonell drift og fokus på effektive prosesser i arbeidet med kundene våre, skriver hun.

Fordeler oppgavene

Leikanger fikk stillingen som byråleder i juni i 2020.

– Vår nye byråleder skal fokusere mer eksternt på utviklingen av vår kundeportefølje. Både vekst og effektiv drift er viktig. I dag sitter byråleder med ansvar for begge deler, og nå ønsker vi derfor å dele denne rollen i to hvor byråleder har ansvar for vekst, og COO har ansvar for drift. Jeg tror dette blir veldig bra.

Og legger til:

– Jeg brenner ekstra for folkene, det å skape gode arbeidsprosesser og synergier på tvers, og dette får jeg nå få mer tid til. Det gleder jeg meg til. Jeg ser også fram til å få en ny byråleder på plass som jeg skal jobbe tett sammen med, og skape videre vekst for Hyper, skriver hun.

Administrerende direktør i konsernet Ahead Group, Kjetil Botten Skogly, blir nå konstituert som daglig leder av Hyper. Dette til ny byråleder er på plass.

– Vi gjør stadig forsterkninger av Hyper og fremover har vi sterkt fokus på både strategi og kreativitet. Vår nye byråleder vil få muligheten til å være med på en fantastisk spennende reise med mange flinke og hyggelige folk og vi ser fram til å ønske hen velkommen, skriver Skogly.

Powered by Labrador CMS