– Vår nye byråleder skal fokusere mer eksternt på utviklingen av vår kundeportefølje, forteller Henriette Leikanger.
– Vår nye byråleder skal fokusere mer eksternt på utviklingen av vår kundeportefølje, forteller Henriette Leikanger.

Hyper gjør endringer – byråleder Henriette Leikanger får ny rolle

Reklamebyrået Hyper ser nå etter ny byråleder. Leikanger blir Chief Operating Officer.

Publisert Sist oppdatert

Dette bekrefter Leikanger selv i en e-post til KOM24.

– Med ny byråleder ønsker vi å tydeliggjøre og styrke laget ytterligere. Jeg fortsetter i Hyper i en stilling som COO med ansvar for operasjonell drift og fokus på effektive prosesser i arbeidet med kundene våre, skriver hun.

Fordeler oppgavene

Leikanger fikk stillingen som byråleder i juni i 2020.

– Vår nye byråleder skal fokusere mer eksternt på utviklingen av vår kundeportefølje. Både vekst og effektiv drift er viktig. I dag sitter byråleder med ansvar for begge deler, og nå ønsker vi derfor å dele denne rollen i to hvor byråleder har ansvar for vekst, og COO har ansvar for drift. Jeg tror dette blir veldig bra.

Og legger til:

– Jeg brenner ekstra for folkene, det å skape gode arbeidsprosesser og synergier på tvers, og dette får jeg nå få mer tid til. Det gleder jeg meg til. Jeg ser også fram til å få en ny byråleder på plass som jeg skal jobbe tett sammen med, og skape videre vekst for Hyper, skriver hun.

Administrerende direktør i konsernet Ahead Group, Kjetil Botten Skogly, blir nå konstituert som daglig leder av Hyper. Dette til ny byråleder er på plass.

– Vi gjør stadig forsterkninger av Hyper og fremover har vi sterkt fokus på både strategi og kreativitet. Vår nye byråleder vil få muligheten til å være med på en fantastisk spennende reise med mange flinke og hyggelige folk og vi ser fram til å ønske hen velkommen, skriver Skogly.

Powered by Labrador CMS