F.v. Lars-Ivar Ødegaard, Herman Bøhn-Lie, Miriam Olaussen og Marcus Punsvik.

Retail House Varejo endrer navn og henter ny kompetanse

Byrået skal jobbe bredere med kommunikasjonstjenester utover rene retail-aktiviteter, og endrer navn til Varejo. Henter samtidig inn nye prosjektledere.

Publisert

– Navnebyttet er en del av strategien om å utvide tjenestetilbudet, og da er det også naturlig å styrke laget med flere folk som representerer en større bredde i kompetansen, sier administrativ leder Lars-Ivar Ødegaard, i en pressemelding mandag.

Varejo forsterket nå prosjektlederteamet med Herman Bøhn-Lie, Miriam Olaussen og Marcus Punsvik.

– Passer min profil

Bøhn-Lie er ansatt som prosjektleder der han først og fremst skal jobbe med event-relaterte tjenester. Han har bakgrunn fra forsvaret, og har en bachelor i internasjonal markedsføring.

– Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten i Varejo, da det passer min profil utmerket. Her får jeg jobbe med en rekke kommunikasjonsutfordringer både operasjonelt og strategisk, sier han.

Olaussen har lang erfaring fra retail fra Voice og Nilson Group. Hun har en bachelor i markedsføringsledelse og en master i strategisk kommunikasjon.

– Som prosjektleder i Varejo får jeg kombinert min praktiske erfaring med utdannelsen. Noe jeg er glad for. Ikke minst har jeg blitt en del av en veldig hyggelig gjeng i Varejo, samtidig som det er veldig spennende å være en del av den Aller-eide byrågrupperingen Ahead Group som representer alle kommunikasjonsdisipliner.

Attraktiv arbeidsplass

Punsvik kommer rett fra stillingen som markedsrådgiver i fylkeskommunen Troms og Finnmark. Han har en mastergrad i ledelse, innovasjon og marked.

– Den nye hverdagen i Varejo er utrolig spennende. Med høy fart og mange prosjekter er det mye som skjer, heldigvis er det en stor mengde intern kompetanse å lære fra. Det er gøy med en jobb der ingen dager er like og hvor jeg får jobbet med flere av landets og verdens største merkevarer.

Varejo som er søsterbyrået til kommunikasjonsbyrået Nova Vista, er spesialisert på tjenester rettet mot fag- og dagligvarehandelen. Daglig leder for Nova Vista og styreleder i Varejo Espen Hermansen, sier han er glad for å få en så dedikert gjeng på plass.

– Ansettelsene er viktige for at Varejo skal nå målene om ha en større bredde i leveransene samtidig som de nevnte kjerneområdene skal ivaretas. Her har vi fått på plass en gjeng med hyggelige og flinke folk som passer perfekt inn vårt uformelle miljø.

Powered by Labrador CMS